Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

+
-
ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ ΧΡΥΣΟΞΕΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 9077-0000
Τιμή Έκδοσης
€11.66
Τιμή Πολιτείας
€8.75
(-25%)
Κερδίζετε €2.91


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τα πρόσωπα αυτής της ιστορίας συναντούν τον συγγραφέα-δημιουργό τους, συνδιαλέγονται μαζί του και διεκδικούν το πεπρωμένο τους.
Ποιος αποφασίζει τελικά για την πορεία της ζωής τους;
Ένα προκλητικό παιχνίδι γεμάτο ανατροπές με παίχτες τον αναγνώστη, το συγγραφέα και τους ήρωες του βιβλίου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το σπίτι μου απέχει πολύ για να με σώσει από την μπόρα. Χωρίς δεύτερη σκέψη μπαίνω σ' ένα σχεδόν εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο. Ο μεσόκοπος άντρας πίσω από τη ρεσεψιόν ανασηκώνεται χαμογελαστός. [...] Του ανταποδίδω το χαμόγελο. "Βρέχει πολύ έξω" του λέω, σαν να θέλω να δικαιολογηθώ που τον ενόχλησα βραδιάτικα. "Ναι, είναι ωραία η βροχή. Θέλετε δωμάτιο;" λέει με μία ζωντάνια που δεν ταιριάζει στην ηλικία του. "Για μια βραδιά μόνο" του λέω. "Περιμένετε και παρέα;" με ρωτάει [...] "Όχι, εγώ... για τη βροχή... θέλω να πω... μια βραδιά μόνο... θα ήθελα ένα δωμάτιο στον τελευταίο όροφο, αν είναι δυνατόν...". [...] "Πόσους ορόφους έχετε;" τον ρωτάω. "Θα σας δώσω στον πέμπτο. Είναι καλά εκεί;" "Ναι, είναι μια χαρά". Παίρνει το κλειδί και μου λέει να τον ακολουθήσω. Το χαμόγελο δεν φεύγει ούτε στιγμή από το πρόσωπό του. Παγωμένο χαμόγελο, παγωμένο απ' το χρόνο. "Δεν πιστεύω ν' αυτοκτονήσετε;" με ρωτάει στο ασανσέρ καθώς ανεβαίνουμε. Για λίγο σοβαρεύει, μέχρι που τον διαβεβαιώνω ότι δεν έχω σκοπό να αυτοκτονήσω. Πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό του. Ανοίγει την πόρτα και μου αφήνει το κλειδί". (Απόσπασμα από το βιβλίο)

Η πολυεδρική πρισματικότητα της πρωτοπρόσωπης, συχνά απροσδόκητης αφήγησης από την οπτική των χαρακτήρων, με την αμεσότητα της προφορικής επικοινωνίας, σε συνδυασμό και με την οικονομία της αλληλογραφίας, αποτυπώνει τη σύνθεση μιας ενδιαφέρουσας συλλογής προσωπογραφιών. (Άλκηστις Σουλογιάννη, bookpress.gr, 23/5/2017)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188305106
ΕκδότηςΣΤΙΞΙΣ
ΣειράΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2017
Αριθμός σελίδων178
Διαστάσεις21x13
Κωδικός Πολιτείας9077-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

alchemy

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

alchemy

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΧΡΩΜΑ
HUNTINGTON LUCY
€6.00 €2.70
(-55%)
Κερδίζετε €3.30
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
BURNS CHARLES
€20.38 €9.17
(-55%)
Κερδίζετε €11.21

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS