Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΟΛΙ ΜΑΟΥΝΤΕΝ

ΧΟΛΙ ΜΑΟΥΝΤΕΝ

+
-
ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2275-0022
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

χόλι μάουντεν: ο γλυκόπικρος, παραληρηματικός μονόλογος ενός ετοιμοθάνατου, που μπροστά στη γυναίκα του ανασύρει μνήμες, προβαίνει σε αποκαλύψεις, μπερδεύει ψέματα κι αλήθειες, φοβάται, αυτοσαρκάζεται, ζηλεύει, ενθουσιάζεται, προκαλεί, στοχάζεται.
«...έχει ξημερώσει, κοίτα να δεις, την καλύτερη ώρα ξύπνησα, έχει αυτόν τον ήλιο τον όμορφο, τον διακριτικό, έτσι είναι ο ήλιος το ξημέρωμα, διακριτικός, ευγενικός, γι' αυτό δίνει αυτό το υπέροχο φως, σαν τους ανθρώπους είναι κι ο ήλιος, βγαίνει δειλά δειλά με ένα ίσως, με ένα τεράστιο μάλλον στο κεφάλι του, γεμάτος απορίες, αναρωτιέται, λες να μην πρέπει να βγω; μήπως κάνω λάθος; μετά, όταν βλέπει ότι τον δέχονται με χαρά και τον καλωσορίζουν αρχίζει να παίρνει τα πάνω του και γίνεται όλο και ζωηρότερος, σιγά σιγά γεμίζει με έπαρση μέχρι που το μεσημέρι, γύρω στις τέσσερις, φτάνει στο αποκορύφωμα της χυδαιότητάς του, μας τρίβει στη μούρη τη δύναμή του, μας δείχνει ποιος είναι το αφεντικό, εξαντλεί κάθε στάλα υπομονής, και όταν βλέπει ότι έχουμε πια αγανακτήσει και είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε μπαϊράκι, φοβάται και αρχίζει να μαζεύεται, ξαναγίνεται διακριτικός, γεμίζει με ευγένεια και σιγά σιγά αποσύρεται περιμένοντας την επόμενη φορά που θα ξαναχτυπήσει, έτσι δεν είμαστε κι εμείς; τα ίδια δεν κάνουμε;» (από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188343221
ΕκδότηςΚΕΛΕΥΘΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων140
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας2275-0022
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

vergetis, charoup, absolouta, Nikitas M

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

vergetis, AlexPap4, tsoudimi

Κριτικές για το προϊόν

[20/05/2018] nikkuk.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η λογοτεχνία στα καλύτερά της. Το βιβλίο της 10ετίας. Ο λόγος μεστός και απέριττος. Βγάζει τη γλώσσα στην επικρατούσα νεοελληνική λογοτεχνία. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.
[19/05/2018] aurbue1983.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
To σάουντρακ της εποχής μας! Αγνή λογοτεχνία, χωρίς διδακτισμούς και περιττολογίες. Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο. Εύγε!
[09/02/2018] mell.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Πρόκειται πράγματι για παραλήρημα χωρίς βάθος όμως. θα περίμενα ένας ετοιμοθάνατος να είχε πιο ουσιαστικά πράγματα να πει. Να μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα...
[03/02/2018] fotinipoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Πολλά συγγραφικά τρίκ. Φτωχό περιεχόμενο και ελάχιστα σημεία με ενδιαφέρον. Δε θα το συνιστούσα. Εκτός κι αν θέλει κάποιος να μην εντοπίσει ούτε μια τελεία, εκτός από το τέλος. Ασυγκράτητη ροή ενός μονόλογου που σε προδιαθέτει να ταυτιστείς με τον ακροατή. Μέτρια κι αποτυχημένη προσπάθεια.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00
ΤΟ ΓΚΟΛΕΜ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ
WECKER HELENE
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS