Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επιστροφή

+
-
BECKER AARON
Κωδ. Πολιτείας: 9505-0015
Τιμή Έκδοσης
€12.90
Τιμή Πολιτείας
€9.03
(-30%)
Κερδίζετε €3.87


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Καθώς δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή του πολυάσχολου πατέρα της, το μοναχικό κορίτσι γυρίζει πίσω σε έναν φανταστικό κόσμο με σκοπό να γνωρίσει τη φιλία και την περιπέτεια. Είναι το τρίτο της ταξίδι σε έναν δελεαστικό κόσμο με βασιλιάδες και αυτοκράτορες, κάστρα και κανάλια, εξωτικά πλάσματα και μαγευτικά τοπία. Αυτή τη φορά, θα χρειαστεί κάτι πραγματικά ισχυρό για να την πείσει να γυρίσει στο σπίτι.
Ο Aaron Becker δίνει ένα αγωνιώδες και συγκινητικό φινάλε στη χωρίς λόγια τριλογία του, μια εποποιία η οποία ξεκίνησε με το βραβευμένο με Caldecott Honor Ταξίδι και συνεχίστηκε πανηγυρικά με την Αναζήτηση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η τριλογία του Aaron Becker δεν είναι βιβλία χωρίς λόγια. Είναι βιβλία με άπειρα λόγια και για όλες τις ηλικίες. Βιβλία που επιτρέπουν στον αναγνώστη να βυθιστεί στην ιστορία και να τη στολίσει με τη δική του προσωπική αφήγηση, διαφορετική κάθε φορά που θα τα ξανανοίξει. Ένας απλός μαρκαδόρος αρκεί για να πυροδοτήσει τη φαντασία παιδιών κάθε ηλικίας και να τα παρασύρει σε μια περιπέτεια χωρίς τέλος, πέρα, μακριά στη χώρα των παραμυθιών, εκεί όπου μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε εχθρό, ακόμα και τη μοναξιά!" (Χαρά Κατσαρή - Εκπαιδευτικός, συγγραφέας)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςRETURN
ISBN139786188385078
ΕκδότηςΦΟΥΡΦΟΥΡΙ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων44
Διαστάσεις24x23
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΕΚΕΡ ΑΑΡΟΝ
Κωδικός Πολιτείας9505-0015
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

marion17

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Zissisva

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS