Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

+
-
ΒΡΟΣΓΟΣ ΑΝΤΥ
Κωδ. Πολιτείας: 7324-0011
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"[...] Συνεχίζεται το θρίλερ με την "κλοπή του αιώνα" που έγινε στην Εθνική Πινακοθήκη. [...] Γύρω στις 04:30, ο δράστης, αφού απενεργοποίησε τον συναγερμό, παραβίασε πόρτα αλουμινίου εξωτερικού χώρου και εισήλθε στον χώρο της έκθεσης. [...] Άρπαξε τους πίνακες και στη συνέχεια κάθισε στα σκαλιά που οδηγούν στο υπόγειο και με ένα κοπίδι αφαίρεσε τα κάδρα. Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της Πινακοθήκης". [...] (Ο Τύπος, Ιανουάριος 2012)

Αναρωτήθηκε τι διάολο είχε συμβεί αυτήν τη φορά. Του ξέφυγε μια βρισιά. Η σειρήνα εξακολουθούσε να χτυπάει στο δαιμονισμένο της τέμπο. Ξαφνικά ένιωσε λες και στην πλάτη του κυλούσαν παγάκια και μια ανατριχίλα διαπέρασε τη σπονδυλική του στήλη...
[...] Ο Άρης κινήθηκε προς τη Σπύρου Μερκούρη χωρίς να κοιτάζει πίσω του. Προσπαθούσε να καλμάρει τον ρυθμό που περπατούσε και θύμιζε περισσότερο βαδιστή στην τελική ευθεία. [...] Οι σκέψεις του ήταν ένα κουβάρι χωρίς άκρη... Δεν καταλάβαινε τίποτα και φοβόταν... Φοβόταν πολύ... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Πρωτότυπο, έξυπνο, νοσταλγικό, με δυνατούς χαρακτήρες κι ενδιαφέρουσα πλοκή. Το πρώτο μυθιστόρημα του Άντυ Βρόσγου, γραμμένο με κινηματογραφική οπτική, του εξασφαλίζει μια θέση στην σκηνή του κοινωνικοαστυνομικού μυθιστορήματος στη νέα ελληνική σκηνή". (Γρηγόρης Αζαριάδης, συγγραφέας)
"Καταιγιστικό, ανατρεπτικό, πολυεπίπεδο. Δεμένοι χαρακτήρες, φόντο που εναλλάσσεται με γρήγορους ρυθμούς και σε κάνει να νιώθεις ότι κινείσαι σε κινούμενη άμμο! Ο Άντυ Βρόσγος ξέρει να στήνει ένα σύνθετο σκηνικό. Τοποθετεί τους ήρωες και την ιστορία του στη σφαίρα του ατομικού, ερωτικού, κοινωνικού και παράλληλα πολιτικού. Είναι τεχνίτης! (Έλενα Χουσνή, συγγραφέας)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188396739
ΕκδότηςΚΥΦΑΝΤΑ
ΣειράΙΣΤΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 05
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2019
Αριθμός σελίδων318
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΧΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδικός Πολιτείας7324-0011
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
Μάρκος Αυρήλιος
ROBERTSON DONALD
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS