Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΜΟΝΑΔΑ // ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Η ΜΟΝΑΔΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

+
-
WINSLOW DON
Κωδ. Πολιτείας: 5164-0001
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Βασισμένη σε πολυετή έρευνα στα ενδότερα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, η "Μονάδα" είναι το σημαντικότερο μυθιστόρημα του καιρού μας για αστυνομικούς, ένα βιβλίο που μόνο ο Ντον Γουίνσλοου θα μπορούσε να γράψει.
Η "Μονάδα" είναι μια ιστορία που σε στοιχειώνει, μια ιστορία απληστίας και βίας, ανισότητας και φυλετικών διακρίσεων, εγκλήματος και αδικίας, αντιποίνων και λύτρωσης, που αποκαλύπτει τις φαινομενικά ανυπέρβλητες εντάσεις ανάμεσα στην αστυνομία και στις ποικίλες ομάδες πολιτών που υπηρετεί. Το καυστικό πορτρέτο μιας πόλης και ένας θαρραλέος, ηρωικός και βαθιά προβληματικός άντρας που στέκεται στην άκρη της αβύσσου του, ένα αριστούργημα αστικού ρεαλισμού, γεμάτο από συγκλονιστικές ανατροπές, διάσπαρτο από σπίθες σκοτεινού χιούμορ, μια ηθικά περίπλοκη και απολύτως καθηλωτική ανατομία της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας και των αμφιλεγόμενων θεμάτων με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι σήμερα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Καθηλωτικό, ένας θρίαμβος! Σκεφτείτε τον "Νονό", αλλά με αστυνομικούς. Τόσο καλό.» (Stephen King)
«Η Μονάδα είναι, στην ουσία, το Game of Thrones με αστυνομικούς - και αυτό είναι πολύ σπουδαίο». (Jason Sheehan NPR - δημόσιο ραδιόφωνο ΗΠΑ)
«Βαθιά ανθρώπινο στις τραγικές του λεπτομέρειες, εντελώς σαιξπηρικό στο επικό του εύρος - πιθανότατα το καλύτερο μυθιστόρημα για αστυνομικούς που έχει γραφτεί μέχρι σήμερα». (Lee Child)
«Η σοκαριστική ειλικρίνεια είναι το μεδούλι της "Μονάδας" του Ντον Γουίνσλοου. Σταμάτησα ό,τι έκανα και το διάβασα μονορούφι. Ο αρχιφύλακας Ντένι Μαλόουν μάς παίρνει μαζί του σε μια πνιγηρή περιήγηση στη διαφθορά που εδρεύει στην καρδιά του συστήματος δικαιοσύνης μας. Μακάρι να το είχα γράψει εγώ!» (Greg Iles, συγγραφέας του "Mississippi Blood")
«Το μυθιστόρημα του Ντον Γουίνσλοου "Η Μονάδα" δεν είναι απλώς ένα από τα σπουδαιότερα που έχουν γραφτεί για την Αστυνομία της Νέας Υόρκης. Είναι επίσης ένα από τα σπουδαιότερα μυθιστορήματα για τη Νέα Υόρκη που έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα» (Mike Lupica, New York Daily News)
«Η "Μονάδα" του Ντον Γουίνσλοου, ...είναι έργο ήδη έτοιμο για το Χόλιγουντ... Ένα μεγάλο, χορταστικό βιβλίο με ταχύρρυθμη μυθοπλασία... Καθηλωτικό και τρομακτικό - με πολλούς τρόπους». (Neely Tucker, Washington Post)
«Ο Γουίνσλοου παρέχει εξονυχιστικές λεπτομέρειες, σπαρακτική πλοκή και ανεξάντλητο συναίσθημα στην απολύτως ρεαλιστική, αλλά εξαιρετικά συμπονετική ιστορία του». (Daneet Steffens, Boston Globe)
«Δεν θα υπάρξει καλύτερο μυθιστόρημα για αστυνομικούς, φέτος, από τη "Μονάδα" του Ντον Γουίνσλοου. Ούτε του χρόνου ούτε τον επόμενο χρόνο, βέβαια». (Linwood Barclay)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE FORCE
ISBN139786188403215
ΕκδότηςΑΘΕΝS BOOKSTORE
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2019
Αριθμός σελίδων532
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΙΝΣΛΟΟΥ ΝΤΟΝ
Κωδικός Πολιτείας5164-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

agrofylakas, Giannis_di, iliagrou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

sakoulios, ΔΕΜΟΙΡΗΣ

Κριτικές για το προϊόν

[23/11/2023] leon.nk.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Διαβάζοντας την παρουσίαση είχα αρκετά υψηλές προσδοκίες για αυτό το μυθιστόρημα, άλλωστε ο Stephen King το κατέταξε ίσο με τον "Νονό" απλά με αστυνομικούς.

Ξεκινώντας το δεν μου έκανε καμία τέτοια εντύπωση. Θα έλεγα ότι ταιριάζει καλύτερα σε κάποιον που μένει στην Αμερική, κουραστικές περιγραφές των δρόμων της Νέας Υόρκης και των συνηθειών της. Ειλικρινά όμως αυτό το οποίο ήταν αρκετά μέτριο ήταν η μετάφραση.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μεταφράζονται αμερικανικές εκφράσεις στα ελληνικά χωρίς να έχουν επιμεληθεί, με αποτέλεσμα να μην είναι κατανοητές. Οι ονομασίες των συμμοριών γράφονται στα Ελληνικά μεταφρασμένες, χωρίς κανένα νόημα, εκφράσεις της αργκό επίσης. Κρίμα, πραγματικά.

Χρειάστηκαν πάνω από 200 σελίδες για να αποκτήσει το βιβλίο κάποιο ενδιαφέρον.

3 αστέρια.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΡΙΖΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
€15.50 €6.20
(-60%)
Κερδίζετε €9.30
ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
HUI ANDREW
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS