Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΖΡΑΕΛ // ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΖΡΑΕΛ

ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
ΚΕΡΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΙΣΣΑ-ΦΡΑΓΚΟΜΙΧΑΛΟΥ ΛΙΛΑ
Κωδ. Πολιτείας: 5222-0001
Τιμή Έκδοσης
€20.28
Τιμή Πολιτείας
€14.20
(-30%)
Κερδίζετε €6.08


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Αζραέλ, ένας από τους Αρχαγγέλους του θανάτου, υπηρετεί την Άρχουσα Τάξη συλλέγοντας τις ψυχές των νεκρών. Καθήκον του είναι να τις οδηγεί στα μεταθανάτια πεδία που τους αρμόζουν. Όμως, ο Αρχάγγελος κρυφά παρεκκλίνει των δογματικών κανόνων. Και μαζί με τους παλιούς συντρόφους του από τον Κύκλο του Ιερού Θηλυκού, παραμένει πιστός σε έναν αρχαίο όρκο: "Όλοι όσοι με κακία έπραξαν, θα τιμωρούνται πάντα".
Τέσσερεις μυστικές αποστολές της ομάδας του Αζραέλ αποκαλύπτουν το αληθινό έργο του Κύκλου μέσα στον χρόνο. Από το Ασένοβγκραντ στο Λονδίνο και απ' την Κόνιτσα μέχρι και τη Χουάρες, βασανισμένες ψυχές γυναικών ζητούν επιτακτικά να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η Άσμια, η Μάρθα και η Μαίρη Τζέην, η Εντόνα και η Σεσίλια που δολοφονούνται, είναι μονάχα μερικές από τις γυναίκες που αρνούνται το Φως και τη μετά θάνατον Λησμοσύνη που προσφέρει ο Αζραέλ. Η οργή που μαίνεται στις ψυχές τους, απειλεί να τις μετατρέψει σε αιμοδιψή στοιχειά. Ο Αρχάγγελος δεν έχει άλλη λύση απ' το να τις κρατήσει κοντά του και να τις κάνει Αθάνατες.
Ποιοι όμως είναι στ' αλήθεια ο Αζραέλ και οι σύντροφοί του; Και ποια αρχαία εγκλήματα της Δυναστείας των Δώδεκα, που έμειναν τότε ατιμώρητα, οδήγησαν στη δημιουργία του Κύκλου τους; Πώς γεννήθηκε ο τρομερός φύλακας-δαίμονας της Στύγας, ο τιμωρός των εγκληματιών; Και ποια είναι εκείνη η αγαπημένη, που επί αιώνες ψάχνει ο Αρχάγγελος ανάμεσα στις θνητές γυναίκες;
Η μεγάλη μάγισσα Εκάτη έχει προφητέψει ότι ο σκληρός κόσμος των ανθρώπων θα αρχίσει να αλλάζει με την επιστροφή του Ιερού Θηλυκού. Και η ειμαρμένη του Κύκλου είναι η επαναφορά της θεάς... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Επιμέλεια έκδοσης: Δημήτρης Φραγκομίχαλου, Μαρία Κεχαγιόγλου
Λεπτομέρειες
ISBN139786188502116
ΕκδότηςANGEL EYES FANTASY ART
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2021
Αριθμός σελίδων444
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΦΡΑΓΚΟΜΙΧΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕικονογράφησηΚΙΣΣΑ-ΦΡΑΓΚΟΜΙΧΑΛΟΥ ΛΙΛΑ
Κωδικός Πολιτείας5222-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
Το κατά Θωμάν Απόκρυφο Ευαγγέλιο (σκληρόδετη έκδοση)
€25.44 €12.72
(-50%)
Κερδίζετε €12.72

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS