Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! // ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΓΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ, 1925

ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΓΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ, 1925-2020 (ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΖΩΡΗΣ Α. ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8528-0000




Παρουσίαση

Ένα βιβλίο-σταθμός στην ελληνική αθλητική βιβλιογραφία, που όμοιό του δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και που, μέσα στις 375 σελίδες του, περιλαμβάνει τη λαμπρή ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού από το 1925 μέχρι σήμερα.
Ένα βιβλίο-λεύκωμα αντάξιο της ενδοξότερης ελληνικής ομάδας. Του θρύλου Ολυμπιακού με τα 45 Πρωταθλήματα, τα 28 Κύπελλα, τα 18 νταμπλ και το 1 Βαλκανικό Κύπελλο!
Η περιήγηση αρχίζει από την εφετινή θριαμβευτική περίοδο 2019-2020 και πηγαίνει πίσω στον χρόνο μέχρι το μακρινό 1925 που ιδρύθηκε ο Σύλλογος. Αναγράφονται στοιχεία και γεγονότα (ανά αγωνιστική περίοδο), γίνεται αναφορά στις μεγάλες στιγμές της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρατίθενται βιογραφικά των σπουδαιότερων ποδοσφαιριστών του και προπονητών του, αναγράφονται τα ονόματα όλων των ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα του Συλλόγου, γίνεται μνεία για την προσφορά των σημαντικότερων προέδρων του, για τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού, για την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού (Π.Ε.Φ.Ο.), για την τραγωδία της θύρας 7 κ.λπ.
Ένα βιβλίο-λεύκωμα με πλήθος φωτογραφιών, οι οποίες έχουν κρατήσει την αλήθεια και έχουν αιχμαλωτίσει τον χρόνο. Διαβάζεται πολύ ευχάριστα λόγω της εξαιρετικής δομής του περιεχομένου του, το οποίο είναι πλούσιο χωρίς όμως να γίνεται κουραστικό, ενώ οι αναγνώστες μπορούν να ξεκινήσουν την ανάγνωση από οποιοδήποτε κεφάλαιο, χωρίς σειρά, χάρις στην αυτονομία που έχει το κάθε κεφάλαιο. Οι παλιότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα απολαύσουν μια νοσταλγική περιήγηση μέσα στη μακρόχρονη, ένδοξη πορεία του και οι νεότεροι θα νιώσουν θαυμασμό και περηφάνια για την αγαπημένη τους ομάδα, πληροφορούμενοι και πολλά πράγματα για κάποιες άλλες εποχές, τις οποίες δεν είχαν την τύχη να τις ζήσουν.
Ένα βιβλίο που θα πρέπει να διαβαστεί από όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι από το 1925 μέχρι σήμερα αποτελούν μία οικογένεια!
Την Ολυμπιακή οικογένεια!
Αυτοί οι φίλαθλοι που πάντα είναι κοντά στην ομάδα, τόσο στις μεγάλες στιγμές της όσο και στις δύσκολες. Κι έτσι γράφεται μια ιστορία! Μια ιστορία αίγλης και μεγαλείου!
Γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας Σύλλογος σαν όλους τους άλλους!
Ο Ολυμπιακός είναι σύμβολο, λεβεντιά, υπεροχή! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN13Χ19786188513600
ΕκδότηςΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων376
Διαστάσεις28x20
Κωδικός Πολιτείας8528-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

karanos1947

Κριτικές για το προϊόν

[24/05/2021] grhistory.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά το βιβλίο έπεσε τυχαία στα χέρια μου. Το βιβλίο έχει ωραία γραφή με ρετρό ιστορίες, άγνωστα γεγονότα και άγνωστες στιγμές της ομάδας. Το βιβλίο σίγουρα θα ενθουσιάσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
[24/05/2021] karanos1947.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μια πολύ καλή προσπάθεια στον χώρο του αθλητικού βιβλίου που αξίζει να στηριχθεί όχι μόνο από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Προσωπικά δεν ανήκω σ' αυτούς, αλλά πιστεύω ότι όσοι έχουν δυνατότητα καλό θα είναι να γράψουν κάτι για την αγαπημένη τους ομάδα. Θα είναι χρήσιμο βοήθημα για τους νεώτερους.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ
SCIASCIA LEONARDO
€8.48 €3.82
(-55%)
Κερδίζετε €4.66
ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ
MAGUIRE EMILY
€19.27 €6.74
(-65%)
Κερδίζετε €12.53

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS