Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΑΛΑΕΡΜΠΑ

ΜΑΛΑΕΡΜΠΑ

+
-
JABOIS MANUEL
Κωδ. Πολιτείας: 7379-0010
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€13.50
(-10%)
Κερδίζετε €1.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Την πρώτη φορά που πέθανε ο μπαμπάς όλοι νομίζαμε ότι το έκανε στα ψέματα".
Έτσι ξεκινάει το Μαλαέρμπα του Μανουέλ Χαμπόις. Μια μέρα ο Μίστερ Ταμπουρίνο, ο Τάμπου, ένα παιδί δέκα ετών, βρίσκει τον πατέρα του αναίσθητο στο δωμάτιό του, γεγονός που θα τον φέρει πιο κοντά με τον νέο του συμμαθητή, τον Έλβις. Για πρώτη φορά θα ανακαλύψει τον έρωτα και τον θάνατο, όχι όμως με τον τρόπο που εκείνος φαντάζεται. Οι δυο τους, ο Τάμπου και ο Έλβις, θα ζήσουν μαζί τις τελευταίες μέρες της παιδικής τους ηλικίας, εκείνες τις στιγμές που συμβαίνουν ακόμα πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν και βιώνονται συναισθήματα τα οποία ακόμα δεν είναι εύκολο να ονοματίσεις.
Όταν η αθωότητα μετατρέπεται σε βία, η αναζήτηση της σεξουαλικότητας σε ενοχή, οι απώλειες οδηγούν στο τέλος μιας εποχής, τότε δεν μένει τίποτα άλλο από την προάσπιση μιας χαμένης παιδικότητας που μπορεί να καταλήξει σε καταστάσεις δίχως επιστροφή.
Μια ιστορία βίαιης ενηλικίωσης για πράγματα τρομακτικά που γίνονται από αγάπη, γραμμένη με χιούμορ και γρήγορο ρυθμό, ο οποίος κλιμακώνεται οδηγώντας τον Τάμπου και την αδερφή του τη Ρέμπε, τον Έλβις και την αδερφή του την Κλαούντια στα σύνορα ενός καινούριου κόσμου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Μια ιστορία για βιώματα που μπορούν να σου καθορίσουν τη ζωή, για την απότομη ενηλικίωση ή, ακόμα περισσότερο, για την απροθυμία να ενηλικιωθείς. Για τη δυσκολία να φτάσεις σε αυτή και για την ανικανότητα τελικά να της ξεφύγεις". (Gorka Rojo, Zenda)
"Ο Χαμπόις έγραψε ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα που ο αναγνώστης το διαβάζει με αμείωτο ενθουσιασμό από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα". (Miqui Otero, El Periodico)
"Ο Χαμπόις συνθέτει μελωδίες βγαλμένες από την πραγματική ζωή με σημείο αναφοράς τη φιλία: την αληθινή αγάπη, που γεννιέται σε εκείνα τα σκοτεινά υπνοδωμάτια που τα παιδιά επιλέγουν για να απομονωθούν από τον υπόλοιπο κόσμο, από εκείνο τον κόσμο στον οποίο δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να ζήσουν". (Pedro Araque, Cuarto Poder)
"[Ο Χαμπόις] κατορθώνει με τις λέξεις του αυτό που έκανε ο Cartier-Bresson με τη φωτογραφία - να απαθανατίσει τη στιγμή". (Eva Perez Sorribes, Heraldo de Aragon)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMALAHERBA
ISBN139786188663008
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2023
Αριθμός σελίδων240
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΨΩ
ΕπιμέλειαΜΑΖΑΡΑΚΗ ΛΕΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΜΠΟΙΣ ΜΑΝΟΥΕΛ
Κωδικός Πολιτείας7379-0010
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS