Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) Ο ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

(ΣΕΤ) Ο ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

LACKBERG CAMILLA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3257




Παρουσίαση

Ο ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ. Η ΦΙΕΛΜΠΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ. Ένα μισόγυμνο κορίτσι τρέχει μέσα στο χιονισμένο δάσος και πετάγεται στη μέση του δρόμου. Ο διερχόμενος οδηγός δεν έχει χρόνο να αντιδράσει, δεν προλαβαίνει καν να στρίψει το τιμόνι.
ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚ και η ομάδα του λαμβάνουν σήμα για το ατύχημα, η ταυτότητα του κοριτσιού έχει ήδη εξακριβωθεί. Είχε εξαφανιστεί τέσσερις μήνες πριν, καθ' οδόν για το σπίτι της από την τοπική σχολή ιππασίας, και κανείς δεν την είχε δει έκτοτε. Το σώμα της φέρει σημάδια απίστευτων βιαιοτήτων και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι αυτή το τελευταίο ή το μόνο θύμα.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, Η ΕΡΙΚΑ ΕΡΕΥΝΑ μια παλιά οικογενειακή τραγωδία που οδήγησε στον θάνατο ενός άντρα. Επισκέπτεται αμέτρητες φορές τη σύζυγό του, η οποία καταδικάστηκε για τον φόνο του, χωρίς όμως να μπορεί να εξακριβώσει τι πραγματικά συνέβη. Τι της κρύβει; Η Ερίκα υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Φαίνεται πως το παρελθόν ρίχνει βαριά τη σκιά του στο παρόν.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Πάσχα του 1974: Σ' ένα ειδυλλιακό νησάκι στις ακτές της Σουηδίας μια οικογένεια εξαφανίζεται από το σπίτι της. Η αστυνομία βρίσκει μόνο την ενός έτους κόρη, την Έμπα.
Χρόνια αργότερα, η Έμπα και ο σύζυγός της επιστρέφουν στο νησί επιζητώντας να κάνουν μια νέα αρχή και να ξεπεράσουν τον χαμό του παιδιού τους. Δεν περνούν πολλές μέρες από την εγκατάστασή τους και πέφτουν θύματα εμπρησμού.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ο επιθεωρητής Πάτρικ αναλαμβάνει την έρευνα με τη βοήθεια της συζύγου του Ερίκα, την οποία συναρπάζει το μυστήριο της εγκαταλειμμένης Έμπα καθώς και η τραγική ιστορία της οικογένειάς της. Η έρευνα για τον εμπρησμό θα φέρει στην επιφάνεια ευρήματα που σχετίζονται με την παλιά υπόθεση της εξαφάνισης. Και τότε ο Πάτρικ και η Ερίκα ξεκινούν το κυνήγι ενός αδίστακτου δολοφόνου που θα κάνει το παν για να μείνει θαμμένο το παρελθόν... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN13978680306217
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2016
Αριθμός σελίδων1080
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΑΚΜΠΕΡΓΚ ΚΑΜΙΛΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-3257
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€54.74 €21.90
(-60%)
Κερδίζετε €32.84

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS