Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΠΡΗΚΛΗΑΡ

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΠΡΗΚΛΗΑΡ

+
-
HUBBARD L. RON
Κωδ. Πολιτείας: 3114-0017
Τιμή Έκδοσης
€17.00
Τιμή Πολιτείας
€13.60
(-20%)
Κερδίζετε €3.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Εδώ βρίσκονται οι Δεκαπέντε Πράξεις του αυτοπρόσεσινγκ που έχουν σκοπό την αποκατάσταση της αυτοβουλίας. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει διάφορα δοκίμια που περιγράφουν αναλυτικά την Ιδανική Κατάσταση του Ανθρώπου. Ανακαλύψτε γιατί τα πρότυπα συμπεριφοράς γίνονται τόσο σταθερά και αμετάβλητα, γιατί οι συνήθειες φαίνεται ότι δε μπορούν να σταματήσουν, γιατί οι αποφάσεις του μακρινού παρελθόντος έχουν μεγαλύτερη ισχύ από τις σημερινές αποφάσεις και γιατί ένα άτομο διατηρεί τις άσχημες παρελθοντικές εμπειρίες στο παρόν. Όλα αυτά εκτίθενται αναλυτικά στο Χάρτη Συμπεριφορών - μια μνημειώδη επαναστατική ανακάλυψη που συμπληρώνει το Διάγραμμα Ανθρώπινης Αξιολόγησης - και σκιαγραφούν την ιδανική κατάσταση του όντος όπως επίσης και τη στάση και την αντίδραση του ατόμου απέναντι στη ζωή. Στο αυτοπρόσεσινγκ, "Το Εγχειρίδιο για Πρηκλήαρ" χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το βιβλίο "Αυτοανάλυση".

Στο σύνολό τους, τα έργα του Λ. Ρον Χάμπαρντ για τη Διανοητική και τη Σαηεντολογία αποτελούν τη μεγαλύτερη ενιαία πραγματεία για την ανθρώπινη διάνοια και το ανθρώπινο πνεύμα - περισσότερα από 5.000 γραπτά κείμενα και 3.000 ηχογραφημένες διαλέξεις. Σε αυτά περιέχονται απαντήσεις για τα πιο βαθιά μυστήρια της ζωής: το αίνιγμα της ύπαρξης, το μυστήριο του θανάτου, η πραγμάτωση καταστάσεων που ούτε καν περιγράφονταν σε παλιότερη βιβλιογραφία. Επίσης, από αυτά τα έργα προέκυψαν οι τεχνολογίες της Σαηεντολογίας για την ανατροφή των παιδιών, την αποκατάσταση οικογενειών, την εκπαίδευση, την οργάνωση, και την παροχή ανακούφισης όταν υπάρχουν ασθένειες ή πόνος. Προκειμένου να ωφεληθούν όλοι από αυτές τις τεχνολογίες, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ διεύθυνε την παγκόσμια εξάπλωση των Εκκλησιών της προκαλώντας έτσι τη γέννηση μιας παγκόσμιας θρησκείας. Είναι μια πρακτική θρησκεία. Έχει εφαρμογή σε κάθε πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης και είναι μια θρησκεία του σήμερα. Στον πυρήνα της, όμως, και μέσα σε κάθε Εκκλησία της Σαηεντολογίας, υπάρχει αυτή η διαρκής πρόσκληση από τον Ιδρυτή της: "Σας προσφέρουμε το πολύτιμο δώρο της ελευθερίας και της αθανασίας - πραγματικά, ειλικρινά". (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139788776885632
ΕκδότηςNEW ERA PUBLICATIONS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις24x16
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΜΠΑΡΝΤ Λ. ΡΟΝ
Κωδικός Πολιτείας3114-0017
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

alexia02

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
ERNST GERHARD
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΝΟΥΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DOSTOYEVSKY FYODOR
€23.32 €10.49
(-55%)
Κερδίζετε €12.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS