Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΦΤΑ ΑΕΤΩΜΑΤΑ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΦΤΑ ΑΕΤΩΜΑΤΑ

+
-
HAWTHORNE NATHANIEL
Κωδ. Πολιτείας: 0920-0110
Τιμή Έκδοσης
€13.50
Τιμή Πολιτείας
€9.45
(-30%)
Κερδίζετε €4.05


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο "Σπίτι με τα Εφτά Αετώματα" ζει ένα από τα φωτεινότερα πνεύματα - όχι μόνο της χώρας που το γέννησε, μα της οικουμένης ολόκληρης. Όμως, αφουγκραζόμενο τους μύχιους χτύπους της ανθρώπινης καρδιάς, ανακαλύπτει ένα πλήθος κρυμμένα μυστικά... παλιού μίσους, κι εγκλήματος, και τρέλας.
Και το πνεύμα - σκοτεινιάζει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE HOUSE OF THE SEVEN GABLES
ISBN139789600105483
ΕκδότηςGUTENBERG
ΣειράORBIS LITERAE
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2005
Αριθμός σελίδων378
Διαστάσεις21x12
ΠρόλογοςΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜετάφρασηΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗ ΕΦΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΘΟΡΝ ΝΑΘΑΝΙΕΛ
Κωδικός Πολιτείας0920-0110
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

xaris , geogatz, leukokrino, bolo, Μενέλαος, dimbik, Κ. Ν. Κούρος, Giorgos Markou 1977, blacknarcissus

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

andkou, giovand, Nefeli Karapiperi, geopap1984, Krvag, Victor Dunwich, Κ. Ν. Κούρος, blacknarcissus, Giorgos Markou 1977

Κριτικές για το προϊόν

[22/05/2023] Ελισάβετ..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Θα μπορούσα να το μνημονεύω ως μια"ιστορία αγάπης". Θα μπορούσα να το μνημονεύω ως μια semi-γοτθική ιστορία με λίγο μυστήριο, λιγο φαντάσματα, λίγο who dunnit. Θα μπορούσα το μνημονεύω ως μια (σύντομη) οικογενειακή saga. Αντ' αυτών, το θυμάμαι να με εξαντλει με τις ατελειωτες περιγραφές των κήπων του σπιτιου και το ξεπουπούλιασμα πουλερικών. Α, κι ενός χαρακτήρα που κάθεται σε μια πολυθρονα, όσο ο συγγραφέας ξεδιπλώνει όλοοο το εξυπνακιστικο υφος του για να καταλήξει μετά απο κάμποσες σελίδες, ων ουκ εστι αριθμος, στο προφανές, στο ανάλογο του Dead Parrot Sketch, των Monty Mython: He's not resting. He's stone dead. He's passed on! This {parrot} is no more! He has ceased to be! He's expired and gone to meet his maker! He's a stiff! Bereft of life, he rests in peace!
Το δευτερο αστεράκι κερδίζει η μετάφραση που ειναι αριστοτεχνική.
[11/08/2016] LaKiz.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Δε μου άρεσε. Η αφήγηση είναι ωραία, αλλά υπερβολικά εκτενής σε ορισμένα σημεία και είναι και το πρώτο πράγμα που με κούρασε. Σε δύο ή τρία σημεία το βιβλία έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Βάζω 2 αστεράκια αποκλειστικά και μόνο για την περίτεχνη μεν αφήγηση (ο Χώθορν χειρίζεται υπέροχα τις λέξεις, κάτι που όμως δε φτάνει). Δε θα το πρότεινα το βιβλίο σε αναγνώστη που δεν έχει συνηθίσει να διαβάζει κλασσική λογοτεχνία, θα του φανεί δύσκολο να το ολοκληρώσει και βαρετό. Σε αναγνώστες που έχουν διαβάσει κλασσικά έργα, θα το πρότεινα, αλλά με προσοχή. Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα τους αρέσει.
[06/04/2016] Marinos22.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αλληγορικο εργο περα απο τον χρονο και τον τοπο.Η Εψιβα[η ακεραιοτητα] αριστοκρατισσα γεροντοκορη αναγκαζεται να ανοιξει ενα ψιλικατζιδικο.Εκει πηγαινει για δουλεια η Φοιβη[η αληθεια],ενα πλασμα γεματη αγαπη για τους ανθρωπους.Ο αδερφος της Εψιβα, ο κατατρεγμενος ψυχικα διαταραγμενος,γερο Κλιφορντ,βρισκει στο σπιτι με τα επτα αετωματα τον εαυτο του μετα τον θανατο του κακου ξαδερφου τους.Ενα μυθιστορημα με αληθειες που ειναι ευκολο να καταλαβεις αλλα δυσκολο να ακολουθησεις.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
HEATHER PETER
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΩ
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS