Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

+
-
ΑΔΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3230-2413
Τιμή Έκδοσης
€18.02
Τιμή Πολιτείας
€12.61
(-30%)
Κερδίζετε €5.41


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίο αυτό προσφέρει μια συνολική επισκόπηση των τηλεοπτικών σπουδών υπό το φως των νέων τεχνολογικών εξελίξεων. Το πρώτο μέρος εξερευνά τις κύριες θεωρητικές προσεγγίσεις στο μέσο, με ιδιαίτερη προσοχή στην εξέλιξη και στην κριτική παρουσίασή τους. Στο δεύτερο μέρος αναλύονται τα βασικά τηλεοπτικά είδη με έμφαση στην ανάπτυξή τους στον χρόνο αλλά και στον συνδυασμό τους, γνωστό και ως υβριδικότητα. Όλο το βιβλίο λαμβάνει υπόψη την αλλαγή που έχει επιφέρει στην τηλεόραση το διαδίκτυο και το τρίτο μέρος αφιερώνεται εξολοκλήρου σε αυτή τη σχέση και στις κοινωνικές, νοηματικές αλλά και αισθητικές συνιστώσες της.
Σε κάθε ενότητα παρουσιάζονται περιπτωσιολογικές μελέτες· πρόκειται για τηλεοπτικά προγράμματα -στην πλειονότητά τους σύγχρονα- τα οποία αναλύονται βάσει της προσέγγισης που παρουσιάζεται ή λειτουργούν ως παραδείγματα των τηλεοπτικών ειδών.
Με την παρουσίαση των τηλεοπτικών σπουδών καλύπτεται ένα μεγάλο κενό στην ελληνόγλωσση βιβλιογραφία. Η τηλεόραση μελετάται σε όλες τις εκφάνσεις της με έμφαση στη μυθοπλασία, και όχι μόνον ως μέσο ενημέρωσης. Ταυτόχρονα, το βιβλίο μπορεί να συνοδεύσει το αναγνωστικό κοινό σε μια εμβάθυνση στις τηλεοπτικές σπουδές, καθώς αναφέρεται στην κριτική ή και τον μετασχηματισμό μεθοδολογικών εργαλείων, εξηγεί την εξέλιξη των τηλεοπτικών ειδών αλλά και του ίδιου του τηλεοπτικού μέσου σε συνάρτηση με το διαδίκτυο και περιλαμβάνει σύνθετες αναλύσεις τηλεοπτικών προγραμμάτων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΓΡΑΦΙΑ
Λεπτομέρειες
ISBN139789600235807
ΕκδότηςΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2020
Αριθμός σελίδων342
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας3230-2413
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΤΩΡΑΑΑ!
ΒΡΑΝΑ ΣΠΕΡΑΝΤΖΑ
€14.50 €5.07
(-65%)
Κερδίζετε €9.43
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
KOSTOLANY ANDRE
€19.00 €8.55
(-55%)
Κερδίζετε €10.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS