Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΛΟΥΛΟΥΔΟ

ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΛΟΥΛΟΥΔΟ

TURAN (BAZIDI) CEMIL
Κωδ. Πολιτείας: 2250-3210




Παρουσίαση

«Οι ιστορίες του παππού δεν είναι πάντα παραμύθια... Ο δικός μου ο παππούς όταν μας μάζευε μπροστά στο τζάκι, μαζί με τον αρωματικό καπνό της πίπας του γέμιζε το καθιστικό και τις καρδιές μας με την ιστορία του κουρδικού λαού. Η πορεία του κουρδικού λαού, οι βαθιές του ιστορικές ρίζες θα είχαν χαθεί αν οι παππούδες μας έλεγαν μόνο παραμύθια. Τότε θα λέγαμε "μια φορά κι έναν καιροί ζούσε ένας λαός". Τώρα λέμε ζει, υπάρχει και κυνηγιέται ένας λαός, που όμως αντιστέκεται και αντέχει, παρόλο που προσπάθησαν να του ξεριζώσουν τις μνήμες, μόλο που του απαγόρευσαν τη γλώσσα του. Σε κείνες τις οικογενειακές στιγμές, σε κείνα τα μαχητικά μάτια, σε κείνα τα μετρημένα λόγια, στα παραμιλητά της Ζελχέ, στο κρυμμένο χιονολούλουδο στην τσέπη του Αμπντουλάχ χρωστάω ότι αγάπησα πάνω και από τη ζωή μου: την πατρίδα μου». (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600330199
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2001
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΟΥΡΑΝ (ΜΠΑΖΙΝΤΙ) ΤΖΕΜΙΛ
Κωδικός Πολιτείας2250-3210
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

nugatina, ΦΜ70

Κριτικές για το προϊόν

[10/08/2015] nugatina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μοιάζει πραγματικά να έχει απορροφήσει μέσα στην καρδιά τους αυτός ο μοναδικός συγγραφέας όλα τα βιώματα του παππού του που διαμόρφωσαν γι αυτόν μια τατυτότητα!! Ολη εμείς που είμαστε γονος μικρασιατών μπορούμε να βιώσουμε και να νιώσουμε να ζωντανεύουν μέσα μας οι αναμνήσεις των γιαγιάδων και των παππούδων μας μέσα από αυτό το βιβλίο! Ευχαριστώ τον Cemil για αυτή τη μεγάλη του συνεισσφορά και τον διαβεβαιώνω πως ακόμα κι αν ξεριζώθηκε την υπόσχεσή του την τηρεί από άλλους δρόμους και πως υπάρχει ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ
SEKUNDA NICKOLAS-VICTOR
€7.95 €3.58
(-55%)
Κερδίζετε €4.37
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΗΠΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS