Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ( ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ / ΣΕΙΡΑ )

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ

+
-
VARGAS-LLOSA MARIO (NOBEL 2010)
Κωδ. Πολιτείας: 2250-3473
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Γιατί η Ουρανία Καβράλ επιστρέφει στο νησί της, στις αρχές της δεκαετίες του '90, ενώ είχε ορκιστεί να μην ξαναπατήσει το πόδι της εκεί; Γιατί αισθάνεται τρόμο για τη ζωή από τα 14 της χρόνια; Και γιατί δεν γνώρισε ούτε έναν έρωτα στη ζωή της; Στη «Γιορτή του τράγου», το νέο του πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα ο μεγάλος Περουβιανός συγγραφέας υφαίνει μια μεγάλη τοιχογραφία όπου η Ιστορία μπλέκεται με τις μικρές ανθρώπινες ιστορίες, και όπου γνωστά ιστορικά πρόσωπα -όπως ο στρατηγός Τρουχίλιο που βασάνισε 3.000.000 ανθρώπους χωρίς να υποψιάζεται τη «μακιαβελική» πτώση του- διασταυρώνουν τα πεπρωμένα τους με τους μυθιστορηματικούς ήρωες του βιβλίου.
Με έναν καταιγιστικό ρυθμό και την αξεπέραστη λογοτεχνική του ικανότητα, ο Βάργκας Λιόσα επιστρέφει στο «πολιτικό» μυθιστόρημα για να συγκινήσει, να προειδοποιήσει και να καταγγείλει όλες εκείνες τις μορφές εξουσίας που επιβιώνουν ανοίγοντας δρόμο μέσα από σωρούς πτωμάτων. Η παγκόσμια κριτική χαιρέτησε τη «Γιορτή του τράγου» ως το αναμφισβήτητο αριστούργημα της ώριμης συγγραφικής περιόδου του Βάργκας Λιόσα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA FIESTA DEL CHIVO
ISBN139789600333053
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΒραβείοΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2002
Αριθμός σελίδων512
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΕπιμέλειαΚΟΨΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΑΡΓΚΑΣ-ΓΙΟΣΑ (ΛΙΟΣΑ) ΜΑΡΙΟ
Κωδικός Πολιτείας2250-3473
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[12/01/2024] missioanna.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Με κούρασε, μέχρι την μέση νόμιζα ότι ο συγγραφέας έλεγε και ξανά έλεγε τα ίδια πράγματα αφού το τελείωσα μπορώ να πω ότι ήταν και είναι ένα βιβλίο που θα θυμάμαι για καιρό
[12/03/2021] apgkiz.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Μεγάλος μάστορας της γραφής ο Λιόσα και η ιστορία που περιγράφει σου κεντρίζει το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος της. Ένα ωραίο ταξίδι στη Δομινικανή Δημοκρατία και την περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Η μετάφραση αποδίδει το κείμενο σωστά, η επιμέλεια της έκδοσης θα μπορούσε να είναι καλύτερη (π.χ. μια εισαγωγή δεν θα έβλαπτε).
[23/08/2014] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η Ουρανίτα είναι ίσως η αγαπημένη ηρωίδα των μυθιστορημάτων που έχω διαβάσει. Το στόρι που εκτυλίσσεται αφηγούμενο από δύο πλευρές (η μία είναι της ηρωίδας) συγκλίνει παρουσιάζοντας εκπληκτικά τόσο το ζοφερό περιβάλλον της εποχής του έργου όσο και της οικογένειας της Ουρανίτα. Εκπληκτικό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
JAGER GERHARD
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΥΠΤΑ
ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€49.77 €19.91
(-60%)
Κερδίζετε €29.86

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS