
ΟΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
CALVINO ITALOΚωδ. Πολιτείας: 2250-3864
Τιμή Έκδοσης €10.60 | Τιμή Πολιτείας €7.42 | (-30%) |
Κερδίζετε €3.18 |
Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι στις τρέχουσες συνθήκες, υπάρχει περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης στην εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελίας σας καθώς α/πολλοί εκδότες υπολειτουργούν και επίσης πολλοί έχουν κλείσει χωρίς να μας ενημερώσουν, β/παρά τις δεκάδες έκτακτες προσλήψεις και εμείς οι ίδιοι υπάρχουν μέρες που δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στον όγκο εργασίας, γ/ οι εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της περιόδου και εμφανίζουν μεγάλη δυσλειτουργία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τα παραπάνω πριν δημιουργήσετε μία παραγγελία.
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
"Τι είναι όμως σήμερα η πόλη για μας; Σκέφτομαι ότι έγραψα κάτι σαν τελευταίο ποίημα αγάπης για τις πόλεις, τη στιγμή που γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τις ζήσουμε. Η κρίση της πολύ μεγάλης πόλης είναι η άλλη όψη της κρίσης της φύσης. (...) Βιβλία όμως που προφητεύουν καταστροφές και αποκαλύψεις υπάρχουν ήδη πολλά το να γράψει κανείς ακόμα ένα, θα ήταν πλεονασμός και κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου. Αυτό που ο δικός μου Μάρκο Πόλο θέλει να ανακαλύψει είναι οι κρυφές αιτίες που οδήγησαν τους ανθρώπους να ζήσουν στις πόλεις, αιτίες που μπορούν να ισχύουν πέρα και πάνω από οποιαδήποτε κρίση. Οι πόλεις είναι ένα σύνολο πραγμάτων: απομνημονεύσεων, επιθυμιών, σημείων μιας γλώσσας οι πόλεις είναι τόποι ανταλλαγών, όπως εξηγούν όλα τα βιβλία της οικονομίας, αλλά οι ανταλλαγές αυτές δεν είναι μονάχα ανταλλαγές εμπορευμάτων, είναι και ανταλλαγές λέξεων, πόθων, αναμνήσεων. Το βιβλίο μου ανοίγει και κλείνει με εικόνες ευτυχισμένων πόλεων που συνεχώς αλλάζουν σχήμα και χάνονται, κρυμμένες μέσα σε δυστυχισμένες πόλεις..."Το βιβλίο που θεωρείται από πολλούς ως το αριστούργημα του Ιταλό Καλβίνο σε νέα μετάφραση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:
Ele Papadim, victor nemo, SpiritedAway, dimounatalia, chrvosco, MarilyV, leukokrino, dimelsak, TeacherPan, dchalkidisToν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:
ΑΘΗΝΑ ΞΑΝΘΑΚΟΥ, godot, victor nemo, viridianos, nefmpi, giovand, SpiritedAway, MarilyV, aikram, alkis_andre, mcinio, blacknarcissus, stathis doublecash, lades, dimelsak, Nefeli Karapiperi, sophiakotsi, landlab, bookwarm1, ycaralis, DiaHtz, PetrosTsi, dchalkidis, iceage2609, Krvag, TeacherPan, andriana983, Γιώργος ΤΚριτικές για το προϊόν
[11/08/2016] coraline. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΒαθμολογία:

[17/04/2016] . Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΕξαιρετική γραφή και απίστευτη φαντασία. Γεμάτο αλληγορίες και βαθιά νοήματα. Είναι βιβλίο που βοηθάει και στο γράψιμο, μια συνεχής πηγή ιδεών. Για κάθε σελίδα που διάβαζα έγραφα δέκα.
Βαθμολογία:

Ονόματα γυναικών ως ονόματα πόλεων,ορατοί συνειρμοί δια μέσου διαλόγου μεταξύ του Μάρκο Πόλο και του Μεγάλου Χαν ενσαρκώνονται σε αυτό το καταπληκτικό αφήγημα του Ίταλο Καλβίνο οι Αόρατες Πόλεις. Μια εξονυχιστική ματιά σε ένα κόσμο που βιώνεται σαν να μην υπάρχει, όπως οι πόλεις που δεν υπάρχουν και όμως ζουν σαν να μην υπήρχαν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.
Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Πλοήγηση
Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα
ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα
Οι ήρωες της λατινοαμερικανικής ανεξαρτησίας είχαν την εξής κατάληξη ...
Οι ήρωες της λατινοαμερικανικής ανεξαρτησίας είχαν την εξής κατάληξη:
Οι Μιγκέλ Ιδάλγο, Χοσέ Μαρία Μορέλος, Χοσέ Μιγκέλ Καρέρα και Φρανσίσκο ντε Μορα...
