Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ( ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ / ΣΕΙΡΑ )

ΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

+
-
VILA-MATAS ENRIQUE
Κωδ. Πολιτείας: 2250-3969
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Υπάρχει το κυκλικό ταξίδι, εκείνο της επιστροφής στην αφετηρία, το οποίο περιγράφεται στην Οδύσσεια. Υπάρχει όμως και το ταξίδι χωρίς επιστροφή, η -χωρίς Ιθάκη- Οδύσσεια που μπορεί να μεταμορφώσει τον άνθρωπο που δεν επιστρέφει ποτέ στο σπίτι του. Στη δεύτερη αυτή κατηγορία εντάσσεται το ταξίδι που ξεκινά ο εβδομηντάρης και παθιασμένος με το πόκερ επιχειρηματίας Φεδερίκο Μαγιόλ, όταν μια μέρα μετά τον εορτασμό των χρυσών γάμων του υποχρεώνεται από τη γυναίκα του να εγκαταλείψει για πάντα τη συζυγική εστία. Ξεκινώντας από τη Βαρκελόνη, περνώντας από το Πόρτο στη Μαδέρα και καταλήγοντας σε έναν παράξενο τελικό προορισμό, ο Μαγιόλ θα βρεθεί μπροστά στα φαντάσματα της μοναξιάς, της τρέλας και των γηρατειών, αλλά και μπροστά στο δράμα μιας γενιάς Ισπανών που είδε τα δημοκρατικά της πιστεύω να καταστρέφονται από έναν εμφύλιο πόλεμο, για να κατανοήσει τελικά ότι το κάθε ταξίδι είναι ένα ταξίδι μύησης - ακόμα και σε ηλικίες που υποτίθεται ότι δεν μαθαίνεις τίποτα πια. Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, βραβευμένο με το Βραβείο Ρόμουλο Γαλιέγος, το σημαντικότερο βραβείο της ισπανόφωνης λογοτεχνίας. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςEL VIAJE VERTICAL
ISBN139789600338195
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2004
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΣΟΚΑ ΕΛΕΑΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΙΛΑ-ΜΑΤΑΣ ΕΝΡΙΚΕ
Κωδικός Πολιτείας2250-3969
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ζωγραδαμοπούλου, Paras92, kantath

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ημίφως, agelikiparask, Krvag

Κριτικές για το προϊόν

[05/05/2016] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ όμορφο μυθιστόρημα που ξεκινώντας από τον χωρισμό του ήρωά του σε προχωρημένη ηλικία, προχωρά σε μια ενδοσκόπηση και ένα λεπτομερές ψυχογράφημά του. Η φυγή από την καθημερινότητά του, τον οδηγεί να ανακαλύψει ματαιότητες που δεν συνειδητοποιούσε επί χρόνια. Επίσης οδηγείται σε προσπάθεια να καλύψει κενά που έμειναν ακάλυπτα από τη ροή των γεγονότων της ζωής του μέχρι τη στιγμή του χωρισμού. Ο συγγραφέας πετυχαίνει απόλυτα τον σκοπό του δίνοντας μας άλλοτε με πικρό χιούμορ και άλλοτε με γλυκύτητα απέναντι στον ήρωά του έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
BACHELARD GASTON
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54
Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ
TURGENEV S. IVAN
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS