Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΛΛΟΣ ( ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ )

Ο ΑΛΛΟΣ

+
-
ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-4043
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Αλέξης Αποστόλου είναι ένας σαρανταπεντάρης λογιστής που δεν αντέχει πλέον την καθημερινότητά του. Έτσι λοιπόν οικειοποιείται τη χαμένη ταυτότητα ενός άλλου, εγκαταλείπει τη νοικοκυρά γυναίκα του, το σπουδαστή τηλεοπτικής σχολής γιο του και την αυταρχική μητέρα του, αρπάζει τα λεφτά του αφεντικού του και παίρνει δρόμο, που θα τον βγάλει από την Αθήνα στα Καμένα Βούρλα, μετά στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στον παγωμένο φιλανδικό βορρά. Ξοπίσω του έχει τους πάντες: την αστυνομία, τον εραστή της γυναίκας του, τον εργοδότη του, το γιο του, που τον καταδιώκει με την κάμερα στο χέρι, το φιλοθεάμον τηλεοπτικό κοινό, καθώς και τα ιδιωτικά του φαντάσματα - δύο νεκρούς, ένα φίλο κι έναν εχθρό - που τον κυνηγούν. Πριν όμως μάθει πως μόνο από τον εαυτό μας είναι αδύνατον να ξεφύγουμε, προλαβαίνει να εγκληματήσει, να χορέψει ζεϊμπέκικο, να καπνίσει κάμποσα τσιγάρα ακούγοντας προκλασική μουσική με την ησυχία του, να κάνει σάουνα, και βέβαια να ερωτευτεί σφόδρα. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600339505
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2005
Αριθμός σελίδων434
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας2250-4043
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

sevasti z

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Iosif

Κριτικές για το προϊόν

[19/06/2014] gounaro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπληκτική ιστορία ενός ανθρώπου καταπιεσμένου που κυνήγησε την ελευθερία του με κάθε τρόπο. Τα δεσμά που τον φυλάκιζαν τον έφεραν σε σημείο να ξεπεράσει κατά πολύ τον εαυτό του. Το βιβλίο προτείνεται ανεπιφύλακτα, αν και πλέον θεωρείται σπάνιο.
[26/12/2013] simoskou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Καποιος μπλογκερ εγραψε οτι ειναι απο τα καλυτερα βιβλια της χρονιας εκδοσης του. Ειχε και χαμηλη τιμη οποτε το αγορασα. Δεν εκανα λαθος, το βιβλιο μου αρεσε παρα πολυ. Καταιγιστικη δραση, αμειωτο ενδιαφερον ως την τελευταια σελιδα, ευστοχη και καυστικη παρουσιαση της φυσης των ανθρωπινων σχεσεων και των εξουσιαστικων δομων της κοινωνιας. Το συστηνω ανεπιφυλακτα σε αναγνωστες αλλα και κινηματογραφικους παραγωγους!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS