Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΗΣΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ (ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 1 /ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΗΣΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ

SARAMAGO JOSE (NOBEL 1998)
Κωδ. Πολιτείας: 2250-4955




Παρουσίαση

Κρατάτε στα χέρια σας ένα ευαγγέλιο. Η διαφορά του από τα γνωστά Ευαγγέλια είναι ότι ο "ευαγγελιστής" Σαραμάγκου έχει τη δική του αιρετική αλλά απολύτως αληθοφανή άποψη για τα γεγονότα της Καινής Διαθήκης. Το βιβλίο όμως αυτό δεν είναι μια θεολογική πρόταση. Είναι ένα συναρπαστικό, αντιδογματικό μυθιστόρημα, γεμάτο ευρήματα, ανατροπές και οικείους χαρακτήρες, που ο συγγραφέας παρακολουθεί άγρυπνα αποκαλύπτοντάς μας τις πιο απίθανες λεπτομέρειες της ζωής τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςO EVANGELHO SEGUNDO JESUS CRISTO
ISBN139789600344127
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΒΡΑΒΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 1
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2010
Αριθμός σελίδων400
Διαστάσεις21x12
ΜετάφρασηΨΥΛΛΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΕπιμέλειαΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΑΙΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΡΑΜΑΓΚΟΥ ΖΟΖΕ
Κωδικός Πολιτείας2250-4955
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[20/06/2016] .   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολύ καλό. Αγγίζει ένα θέμα -την ιστορία της καινής διαθήκης-που κάνει 'τζιζ', τουλάχιστον στην χριστιανική ανορθόδοξη Ελλάδα. Στην αρχή (πρώτες σελίδες) με ξένισε μόνο και μόνο γιατί δυσκολεύτηκα να μπω στον κόσμο του συγγραφέα μάλλον λόγω θεματολογίας. Φυσικά, δεν πρόκειται για μυθιστόρημα που γράφτηκε για να υπηρετήσει τις ψυχαγωγικές ανάγκες του αναγνώστη κι αυτό το ήξερα όταν το αγόρασα. Αντίθετα βρίθει κριτικής και ειρωνίας εναντίον του θρησκευτικού δόγματος. Οσο το διάβαζα τόσο περισσότερο με εξίταρε και με εξέπληττε μέσα από τη ματιά του ο Σαραμαγκου. Δεν ταρακούνησε καμια πεποίθησή μου βέβαια ούτε άλλαξε κάτι στον τρόπο που σκέφτομαι, άθεη γαρ. Βρήκα τη ματιά του πολύ έξυπνα αιρετική και καυστική. Εύχομαι να το είχα διβάσει σε μικρότερη ηλικία (πχ εφηβεία-μετεφηβεία), πιστεύω ότι θα με είχε στιγματίσει.
[01/11/2015] Savannos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα Ευαγγέλιο διαφορετικό, που καταφέρνει να δημιουργήσει πολλά ερωτήματα. Ένα εξαιρετικό βιβλίο του Σαραμάγκου, που αν και πυκνογραμμένο διαβάζεται απνευστί!Απαιτεί φυσικά έναν ανοιχτό τρόπο σκέψης!
[19/06/2014] tzwrtzia94.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το καταλογίζω στα καλύτερα βιβλίο όλων των εποχών. Παρουσιάζει την ιστορία της καινής διαθήκης με μια διαφορετική ματιά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
[15/10/2013] fotinipoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαίρετο. Αριστουργηματικό. Από τα βιβλία που δεν μπορείς να αφήσεις ούτε λεπτό από τα χέρια σου. Καταφέρνει να εισβάλλει στα βαθύτερο είναι των πεποιθήσεων, των ερωτημάτων για το χριστιανισμό, την πίστη στον άνθρωπο...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

AMERICAN VISA
RECACOECHEA JUAN. DE
€14.84 €5.19
(-65%)
Κερδίζετε €9.65
ΜΙΑ ΖΩΗ
SVEVO ITALO
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS