Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΙΔΙ

LESSING DORIS (NOBEL 2007)
Κωδ. Πολιτείας: 2250-0070




Παρουσίαση

Η Χάριετ και ο Ντέιβιντ Λόβατ επιθυμούν τα ίδια πράγματα: αφοσίωση, αγάπη, οικογενειακή ζωή και, πάνω απ' όλα, ένα δικό τους σπίτι. Πεισματικά αποκομμένοι από τη μόδα της δεκαετίας του '60, αποφασίζουν να παντρευτούν και να βάλουν τα θεμέλια του παραδείσου τους σ' ένα μεγάλο βικτοριανό σπίτι. Στην αρχή όλα είναι ειδυλλιακά. Τα παιδιά γεμίζουν τη ζωή τους και οι συγγενείς ξανανταμώνουν στο τραπέζι των Χριστουγέννων και του Πάσχα για να απολαύσουν τη θαλπωρή του σπιτιού των Λόβατ. Στην πέμπτη εγκυμοσύνη, ωστόσο, κάτι δεν πάει καλά. Το έμβρυο αρχίζει από πολύ νωρίς να στριφογυρίζει βίαια στην κοιλιά της Χάριετ. Ύστερα από ένα δύσκολο τοκετό, το νεογέννητο αναπτύσσεται ταχύτερα από τα συνηθισμένα μωρά. Επιθετικό και άστοργο, γνωρίζει γρήγορα την ενστικτώδη αντιπάθεια των αδελφών του. Η αλλόκοτη ύπαρξή του καταστρέφει την οικογενειακή ζωή τους.
Με "Το πέμπτο παιδί" η Ντόρις Λέσινγκ έγραψε ένα δυσοίωνα χειροπιαστό μυθιστόρημα, μια δυνατή και ταυτόχρονα απλή σύγχρονη ιστορία τρόμου που διαβάζεται χωρίς ανάσα ως την τελευταία λέξη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE FIFTH CHILD
ISBN139789600345957
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1988
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΕΣΙΝΓΚ ΝΤΟΡΙΣ
Κωδικός Πολιτείας2250-0070
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος, geogatz, irini tro

Κριτικές για το προϊόν

[18/08/2015] raton.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αριστουργημα.Σπουδη πανω στην διαφορετικοτητα τη μη αποδοχη,την κοινωνικη υποκρισια της δυτικης κοινωνιας αλλα κ οικογενειας,στον εξοβελισμο αυτων που χαλανε τη βιτρινα,την υιοθετηση μονο του ωραιου του χαρουμενου ως κοινωνικη νορμα.Για καποιους η "ευτυχια" ειναι ενας ορισμος βγαλμενος απο λεξικο που μαλλον θα πρεπει εκπληρωνεται καθ'υπαγορευση αλλιως υποπιπτει στην κατηγορια της δυστυχιας.Λογικες του ασπρου-μαυρου,καλου-κακου.Κ μονο ο οικτος η τελευταια σανιδα σωτηριας για τον ανθρωπο.
Εξαιρετικο βιβλιο,εξαιρετικη Ντορις Λεσινγκ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΚΑΡΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
€23.32 €11.66
(-50%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS