Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΡΕΒΕΚΚΑ ( ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ /ΣΕΙΡΑ )

ΡΕΒΕΚΚΑ

MAURIER DAPHNE. DU
Κωδ. Πολιτείας: 2250-0998




Παρουσίαση

Όταν η ανώνυμη ηρωίδα παντρεύεται τον γοητευτικό Μάξιμ ντε Γουίντερ κι έρχεται να ζήσει στον πύργο του, το Μάντερλεϊ, βρίσκεται παγιδευμένη σε μια ζοφερή ατμόσφαιρα, όπου πλανιέται η ανάμνηση της μυστηριώδους πρώτης συζύγου.
Καταξιωμένο ως ένα από τα λίγα εκείνα μυθιστορήματα που πέρασαν στην κατηγορία των κλασικών αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν, η «Ρεβέκκα» δε χρειάζεται συστάσεις. Διαβάζεται με το ίδιο ενδιαφέρον τόσο από τους παλιούς, όσο και από τους νέους αναγνώστες της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Μια ιστορία δουλεμένη πάνω στον κλασικό καμβά: ντροπαλή και αφελής νεαρή παντρεύεται έναν σχεδόν άγνωστο γοητευτικό ευγενή και εγκαθίσταται στην έπαυλή του. Θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα των αδελφών Μπροντέ ? και πράγματι, οι κριτικοί έχουν βρει πολλά κοινά με την Τζέιν Έιρ, αλλά η du Maurier πηγαίνει λίγο παρακάτω την πλοκή, αφού την έπαυλη και τη ζωή της νιόπαντρης ηρωίδας στοιχειώνει η πρώτη σύζυγος του ντε Γουίντερ, η Ρεβέκκα. Η πιστή οικονόμος της Ρεβέκκας, η κυρία Ντάνβερς, λατρεύει τη νεκρή κυρία της, η οποία σκοτώθηκε σε ατύχημα, και δεν παύει να τονίζει στην ηρωίδα πόσο υστερεί και πόσο ασήμαντη είναι σε σχέση με τη νεκρή. altΑλλά η Ρεβέκκα σκοτώθηκε πράγματι σε ατύχημα;» (Χίλντα Παπαδημητρίου, bookpress.gr - 01/04/2020)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςREBECCA
ISBN139789600349160
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων516
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΟΡΙΕ ΔΑΦΝΗ. ΝΤΙ
Κωδικός Πολιτείας2250-0998
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Χριστούλα, Nyarlathotep, geogatz, giovand, viviendream, something

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Nyarlathotep, giota_kar, viviendream, tzortzov, blacknarcissus, Nefeli Karapiperi, tim8, Nikoleta Car, Christos Kitsos, AnnaTota15

Κριτικές για το προϊόν

[17/05/2018] Magda1990.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Για τους λάτρεις του είδους, απο τα πιο όμορφα βιβλία που έχω διαβάσει!! Το "ως ένα από τα λίγα εκείνα μυθιστορήματα που πέρασαν στην κατηγορία των κλασικών αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν" γράφτηκε για κάποιον λόγο και μόλις γύρισα και την τελευταία σελίδα, κατάλαβα γιατί!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΖΑΚΙΝΘΗ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45
Ο ΓΑΜΟΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ;
BRUCKNER PASCAL
€8.66 €3.46
(-60%)
Κερδίζετε €5.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS