Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ( ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ )

ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-4841




Παρουσίαση

Η Στέλλα και η Μαριάννα απολαμβάνουν τη φιλία τους και την ανεμελιά της εφηβικής ηλικίας, όταν η ζωή θα τις φέρει αντιμέτωπες με την πιο σκληρή δοκιμασία. Από εκείνη τη στιγμή τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Μέσα σε ένα μόνο βράδυ τα δύο κορίτσια βίαια θα ενηλικιωθούν και ένα θανάσιμο μυστικό θα ορίζει στο εξής τις ζωές τους. Τα χρόνια θα περάσουν, νεαρές γυναίκες πια θα αναζητήσουν την ευτυχία, την επιτυχία, τον έρωτα. Όμως η μοίρα δεν θα τις αφήσει έξω από τα παιχνίδια της. Για μια ακόμα φορά θα στήσει τις δικές της παγίδες. Διάφορα παράξενα κι ανεξήγητα γεγονότα θα συμβούν, ενώ κάτι φοβερό και απίστευτο θα φέρει πάλι τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Κι εκείνες θα χρειαστεί να αναμετρηθούν με τις τύψεις τους, να ξεθάψουν ένοχα μυστικά και να πληρώσουν βαρύ τίμημα, προκειμένου να κερδίσουν το μερίδιό τους στην αγάπη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600349245
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2009
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας2250-4841
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

rikafla

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Δήμητρα Τ., LinaK

Κριτικές για το προϊόν

[21/03/2019] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
ΑΠΛΟΪΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΡΛΕΚΙΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΑ. ΔΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΩΣ ΕΝΘΕΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.
[20/07/2013] annaxk.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Με απογοητευσε η Ντορα Γιαννακοπουλου μ αυτο το βιβλιο της, αν και το θεμα προσφεροταν για κατι περισσοτερο δεν μπορεσε να εμβαθυνει, και γενικα δεν αξιζε τις ωρες που ξοδεψα γι αυτο!
[17/05/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Τη Ντόρα Γιαννακοπούλου, πέρα από πατριώτισσα Μυτιληνιά, την εκτιμώ πολύ και σαν συγγραφέα! Και αυτό το βιβλίο της δε με απογοήτευσε! Αν και πολύ μικρό για τα δικά μου γούστα (μόνο 224 σελίδες) ήταν μεστό σε υπόθεση, καταιγιστικές εξελίξεις, τραγικά γεγονότα, αγάπη και μίσος, δυνατή φιλία και έρωτα, έγκλημα και κάθαρση και ένα ευοίωνο μέλλον που υπόσχεται καλύτερες μέρες από αυτές που πέρασαν! Ένα εξαιρετικό βιβλίο!!! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Διαλογισμός
ANDERTON BILL
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
SCIASCIA LEONARDO
€9.54 €4.29
(-55%)
Κερδίζετε €5.25

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS