Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ( ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ /ΣΕΙΡΑ )

ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

+
-
BOLANO ROBERTO
Κωδ. Πολιτείας: 2250-4907
Τιμή Έκδοσης
€26.50
Τιμή Πολιτείας
€18.55
(-30%)
Κερδίζετε €7.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μια φυγή και μια εξαφάνιση από τη δεκαετία του ’20 και μια αναζήτηση που ξεκινάει τη δεκαετία του ’70 και συνεχίζεται μέχρι το τέλος του αιώνα, στην άγρια Πόλη του Μεξικού, στις ερήμους του βόρειου Μεξικού, στη σαντινιστική Νικαράγουα, στις ΗΠΑ, στη Γαλλία, στην Ισπανία, στην Αυστρία, στο Ισραήλ, ακόμα και στη σπαρασσόμενη από εμφύλιους πολέμους Αφρική - αυτό είναι το θέμα των «Άγριων ντετέκτιβ». Ποιοι όμως είναι αυτοί οι «Άγριοι ντετέκτιβ» και γιατί αναζητούν τη Σεσάρεα Τιναχέρο; Και γιατί η γυναίκα αυτή εξαφανίστηκε στο ταραγμένο Μεξικό της δεκαετίας του ’20; Και τελικά, υπήρξε στ’ αλήθεια αυτή η παράξενη γυναίκα; Στην πορεία των ερευνών τους, ο Αρτούρο Μπελάνο και ο Ουλίσες Λίμα συναντιούνται με Αυστριακούς νεοναζί, με συνταξιούχους ταυρομάχους, με κυνηγημένες πόρνες, με Λατινοαμερικάνους ποιητές και κατεστραμμένους εκδότες. Ένα παράξενο μυθιστόρημα, από τα κορυφαία του Μπολάνιο που γνωρίζει εξαιρετική επιτυχία σε όλο τον κόσμο. 16ο Βραβείο Εράλδε καλύτερου μυθιστορήματος και Διεθνές Βραβείο Ρόμουλο Γαλιέγος 1999. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο τύπος του μυθιστορήματος που ο Μπόρχες θα δεχόταν ευχαρίστως να γράψει... Ένα βιβλίο πρωτότυπο και πανέμορφο, διασκεδαστικό, συγκινητικό, σημαντικό". (Ignacio Echevarria, EL PAIS)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLOS DETECTIVES SALVAJES
ISBN139789600349979
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2009
Αριθμός σελίδων720
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΕπιμέλειαΚΟΨΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΟΛΑΝΙΟ ΡΟΜΠΕΡΤΟ
Κωδικός Πολιτείας2250-4907
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geo.thomo, antonis moros, armholster, iliagrou, blacknarcissus, maria vouka

Κριτικές για το προϊόν

[28/12/2016] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Διάβασα το βιβλίο δύο φορές για να είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει κάτι σημαντικό που έχασα είτε λόγω του μεγέθους του είτε λόγω της αδιαφορίας μου γενικά για την ποίηση. Παρόλα αυτά, η θεματική της ποίησης δεν με προβλημάτισε αφού αν και αναφέρονται δεκάδες ονόματα κυρίως άγνωστων ποιητών, δεν υπάρχουν καθόλου κείμενα ποίησης. Περισσότερο διηγείται ένα τρόπο ζωής μποέμ και μια στάση ζωής των ηρώων που την έχουμε διαβάσει πολλές φορές άρα δεν υπάρχει κάποια πρωτοτυπία. Ευρηματικός είναι ο τρόπος αφήγησης αλλά γίνεται κατάχρηση στο τεράστιο δεύτερο μέρος όπου η ιστορία μπαίνει στη σκιά των υπερβολικά πολλών και εν μέρη αδιάφορων ιστοριών όλου του περίγυρου των ηρώων. Στο τρίτο μέρος το ενδιαφέρον μεγαλώνει και κορυφώνεται στο τέλος αλλά πιστεύω ότι έχει ήδη χαθεί σημαντικό μέρος της μαγείας που θα μπορούσε να υπάρχει με μεγαλύτερη οικονομία στον λόγο του συγγραφέα.
[02/11/2015] LaKiz.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό! Το πρώτο βιβλίο του Ρομπέρτο Μπολάνιο που διάβασα και έκτοτε διαβάζω ο,τιδήποτε δικό του μεταφράζεται. Αν μπορεί κανείς να διαβάσει και στο πρωτότυπο, τοτε ακόμη καλύτερα φυσικά. Καταπληκτικός συγγραφέας, κρίμα που δεν έζησε περισσότερο για να γράψει κι άλλα. Τα προτείνω όλα.
[09/06/2015] antonis moros.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πρόκειται για την πορεία δύο ενστικτορεαλιστών ποιητών, του Αρτούρο Μπελάνο και του Ουλίσες Λίμα, στην αναζήτηση της πρώτης ποιήτριας του κινήματος, Σεσάρεα Τιναχέρο. Πολύ όμορφη πλέξη της αφήγησης, σαν συρραφή διηγημάτων, που ακολουθεί τους δύο φίλους -και τα ίχνη τους- στα ταξίδια τους ανά τον κόσμο (Ισπανία, Γαλλία, Ισραήλ, Αφρική, Αμερική), μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων που τους συναναστράφηκαν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΟΝΝΟΣ: ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΑΠΑΝΤΑ (ΣΕΙΡΑ 8 ΤΟΜΟΙ)
ΝΟΝΝΟΣ Ο ΠΑΝΟΠΟΛΙΤΗΣ
€130.38 €65.19
(-50%)
Κερδίζετε €65.19
ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS