Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΝΝΑ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ // Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ - Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΜΥ

ΑΝΝΑ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ - Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΝΗΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5222




Παρουσίαση

1919, στον απόηχο του Μεγάλου Πολέμου: η Άννα Καμπανάρη, μια κοπέλα από αστική οικογένεια, σπάει τις συμβάσεις της καλής κοινωνίας και κάνει την επανάστασή της. Εγκαταλείπει το σπίτι της και την Αθήνα για να εργαστεί στο πρώτο ελληνικό σανατόριο, που έχει ιδρυθεί στο Πήλιο. Εκεί γίνεται κυρία της μοίρας της. Πλάι σε ανθρώπους που βιώνουν με αξιοπρέπεια την προσωπική τους περιπέτεια, ανακαλύπτει έναν καινούργιο κόσμο. Μαγεύεται από το φυσικό περιβάλλον, ενώ γοητεύεται από τον οραματιστή γιατρό Γιώργο Καραμάνη. Μαζί του ζει ένα μεγάλο ειδύλλιο, με μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Μέχρι που εισβάλλει στη ζωή της ο Άγγελος Σικελιανός, ο άντρας που θα την ολοκληρώσει ως άνθρωπο και ως γυναίκα, ο ποιητής που θα την ταξιδέψει στον έρωτα και στο όνειρο, αλλά και στις τύψεις και τις ενοχές.
Ένα μυθιστόρημα με στοιχεία βιογραφίας, ιστορίας, ιατρικής, ποίησης και μαρτυρίας, όχι μόνο γεγονότων, αλλά και παθών και συναισθημάτων. Μια ιστορία όπου η ίδια η φύση μετουσιώνεται σε ζωή. Ένας θριαμβικός ύμνος στην αγάπη, στον έρωτα, αλλά και στην ανθρώπινη θέληση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα βιβλίο για τα στοργικά όνειρα και τον κένταυρο έρωτα, αυτόν που ο μισός ρεμβάζει με ανεπίγνωστη σοφία κι ο υπόλοιπος είναι άλογο που καλπάζει. Όλα αυτά βέβαια στο Πήλιο, αλλά και στο φως μιας άλλης θάλασσας κάποτε στη Σαλαμίνα. Θα το θυμάμαι". (ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΖΟΥΡΓΟΣ)

Περιεχόμενα

Ανεβαίνοντας
Ασκληπιός
Ουρανός και τάρταρα
Κένταυρος
Άγγελοι
Συγχώρεση
ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Λεπτομέρειες
ISBN139789600354270
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2012
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας2250-5222
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Αντζουλέτα

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

gkelepouris, Αντζουλέτα

Κριτικές για το προϊόν

[28/01/2020] Αντζουλέτα.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα εκπληκτικό βιβλίο περιγράφει μια δυνατή πραγματική ιστορία αγάπης και αποδίδει φόρο τιμής σε 3 σπουδαίες προσωπικότητες,και ταυτόχρονα μας εξιστορεί την προσπάθεια αντιμετώπισης μιας αρρώστιας μάστιγας μέχρι την δεκαετία του 50 της φυματίωσης και την εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος που την περιέβαλε.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
JAGER GERHARD
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΚΑΡΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
€31.80 €12.72
(-60%)
Κερδίζετε €19.08

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS