Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΓΩ Ο ΖΑΧΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ // ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΓΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΕΓΩ Ο ΖΑΧΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΓΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΔΙΒΑΝΗ ΛΕΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5229




Παρουσίαση

Μην αυταπατάσθε, φίλτατοι. Αυτό εδώ ΔΕΝ είναι ένα παιδικό βιβλίο κι εγώ ΔΕΝ είμαι ένας οποιοσδήποτε γάτος. Εγώ τυγχάνω πανέξυπνος, κούκλος και απίστευτα ταλαντούχος. Κάτι Χέμινγουεϊ, κάτι Σάλιντζερ, κάτι Λούις Κάρολ έκαναν όνομα γιατί εγώ δεν είχα βγει ακόμα στο λογοτεχνικό κουρμπέτι. Μου πήρε έξι ζωές και πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για να καταφέρω να τρυπώσω πρώτα στο σπίτι και μετά στο κεφάλι ενός γραφιά ώστε να δακτυλογραφήσει τις σκέψεις μου. Τα κατάφερα όμως! Ιδού λοιπόν τα απομνημονεύματά μου (και ολίγον από τα απομνημονεύματά της, αφού οι ζωές μας διαπλέχτηκαν αγρίως). Ιδού τα ζόρια που υφίσταται οποιοδήποτε νοήμον ζώον στο σπίτι οποιουδήποτε συγγραφέα. Ιδού τα βάσανα που υφίστανται οι ευαίσθητοι και ευφυείς συνάδελφοι στο σπίτι οποιουδήποτε ανθρώπου. Ιδού το νόημα του ν' αγαπάς και να μην αγαπιέσαι αλλά να μην το βάζεις κάτω. Διότι θα με αγαπήσετε θέλετε δεν θέλετε, φίλτατοι. Θα με αγαπήσετε και θα πείτε κι ένα τραγούδι (κατά προτίμησιν το "J' attendrai" - αλλά επ' αυτού δεν θα σας πιέσω). (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Πέρα από την υιοθέτηση μιας πρωτότυπης αφηγηματικής γωνίας, πέρα από το χιούμορ -και το γέλιο που προκαλεί αβίαστα, το βιβλίο είναι, πάνω απ' όλα, μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν άνθρωπο και μια γάτα. Σχέση που έχουμε μάθει να παρακολουθούμε εξωτερικά, ή να αποφεύγουμε μια ζωή από τον φόβο της δέσμευσης, εδώ τίθεται στο επίκεντρο ενός λογοτεχνικού έργου, θυμίζοντάς μας την ευλογία που κρύβεται πίσω από δυο μάτια που σε κοιτούν με λατρεία, που σε περιμένουν να τελειώσεις από τις ασχολίες σου για να ασχοληθείς μαζί τους. Υπενθύμιση σημαντική σε μια χώρα που αντηχεί από τα νιαουρίσματα και τα γαβγίσματα ζώων αδέσποτων, εγκαταλελειμμένων από ανθρώπους αδιάφορους και ασυνείδητους. (Έρικα Βαραγγούλη, PSYCHOLOGIES MAGAZINE, τεύχος Μαΐου 2012)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600354393
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2012
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΛΕΥΡΑ ΕΥΑ
ΕικονογράφησηΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΛΕΚΟΣ
Κωδικός Πολιτείας2250-5229
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

sdontis

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

georgiapapaliaga, stv, Menis Kazoglou, sdontis, elen6, kerameosa, nath, Vagdim1959, Nefeli Karapiperi

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΦΟΒΟΣ
ROBIN COREY
€29.68 €14.84
(-50%)
Κερδίζετε €14.84
ΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΩΝ - ΠΑΤΡΙΔΑ - ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΡΟΜΟΥ
BOLANO ROBERTO
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS