Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΙΑ Τ΄ ΟΝΕΙΡΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ // ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΟ

ΓΙΑ Τ' ΟΝΕΙΡΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ

ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5244
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Το πρωί της 9ης Μαρτίου 1944, εδολοφονήθη με περίστροφον ο φοιτητής της Νομικής Άγγελος Νοταράς, εις τον περίβολον της Αγίας Φωτεινής Ιλισού..."
Λίγα χρόνια αργότερα, από ένα απρόβλεπτο παιχνίδι της μοίρας, μια νέα και ανήσυχη γυναίκα, η Ροδή Σιμωνέτη, ανακαλύπτει τη φωτογραφία του Άγγελου. Το βλέμμα του τη μαγνητίζει. Η μυστηριώδης μορφή του τη σαγηνεύει. Θέλει να μάθει τα πάντα γι' αυτόν. Να αναστήσει το παρελθόν του. Ερωτευμένη πλέον μαζί του, ξεκινά έναν αγώνα για να βρει τον εκτελεστή του. Βαδίζει πάνω στα ματωμένη ίχνη της Ιστορίας, σκαλίζει μνήμες και αρχεία και αποκρυπτογραφεί μεθοδικά την προσωπικότητα του Άγγελου.
Με ασίγαστο το πάθος της έρευνας, θα γνωρίσει ονειροπόλους αλλά και δολοφόνους, αγίους αλλά και αμαρτωλούς, μέχρι που το νήμα της σκοτεινής αυτής υπόθεσης θα την οδηγήσει σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μπορούσε καν να υποψιαστεί...
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για το τέλος ενός ονείρου και το χάραμα ενός άλλου. Από τη συγγραφέα του μυθιστορήματος "Όπως ήθελα να ζήσω" (Βραβείο Αναγνωστών ΕΚΕΒΙ 2010). (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Με ένα πολυσέλιδο μυθιστόρημα επανέρχεται η συγγραφέας στις εμμονές της, που τις συνθέτουν η Ιστορία, τα κοινωνικά κινήματα, οι συμβολισμοί κι ένας αθεράπευτος ρομαντισμός που θαρρείς υποδόρια ποθεί να εμβολίσει τη σκληρή πραγματικότητα, αυτήν που δεν μπόρεσαν να αλλάξουν οι επαναστατικές επαγγελίες και πρακτικές για μια καλύτερη ζωή, αυτές που μετέτρεψαν τις ευγενικότερες ιδέες σ' έναν καθεστωτικό εφιάλτη. Ωστόσο, η Πριοβόλου, ως καλή μυθιστοριογράφος, δεν ακούει τους κρυφούς της πόθους, αλλά ακολουθεί κατά πόδας όλες εκείνες τις διαψεύσεις των πόθων, τις διαστρεβλώσεις, τις κακοποιήσεις, τα λάθη και βεβαίως τις μεγάλες παρεξηγήσεις που παρασύρθηκαν από ποταμούς θυσιασμένου αίματος και άπειρων προσωπικών μαρτυρίων. [...] (Ξενοφών Μπρουντζάκης, Το Ποντίκι, 19/7/2012)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600354416
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2012
Αριθμός σελίδων672
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας2250-5244
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Σύλβια Ντονίκα, Μενέλαος

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
ΚΑΝΤ: Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ
CASSIRER ERNST
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS