Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΡΕΝΤ ΜΠΕΛΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

ΡΕΝΤ ΜΠΕΛΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5280




Παρουσίαση

Όλα κυλάνε ήρεμα στο δάσος, μέχρι που εμφανίζεται η Ρεντ, μια δύστροπη και εγωίστρια κοκκινοσκουφίτσα, η οποία δεν έχει μάθει να σέβεται τη φύση και να αγαπάει τα ζώα. Η μαμά της την έστειλε με το ζόρι να πάει φαΐ στη γιαγιά, που μένει μόνη της, και η Ρεντ έχει νευριάσει πολύ. Στο πέρασμά της, όλα τα ζώα του δάσους τρέχουν πανικόβλητα να κρυφτούν.
Στο μεταξύ, ο "κακός" λύκος έχει ψυχολογικά προβλήματα. Επηρεάζεται υπερβολικά από τη γνώμη των άλλων, δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση και κανείς δεν τον κάνει παρέα. Με το που βλέπει τη Ρεντ, μια τρελή ιδέα του μπαίνει στο μυαλό: αυτή η μικρή με την κόκκινη σκούφια είναι η λύση στα προβλήματά του.
Τελικά θα πετύχει το σχέδιο του Λύκου; Θα βρει επιτέλους την ταυτότητά του; Τι ρόλο θα παίξουν τα άλλα ζώα του δάσους; Ποιος θα πάρει ένα γερό μάθημα;
Ένα παραμύθι με ξεκαρδιστικό, φιλοζωικό και οικολογικό περιεχόμενο που θα διασκεδάσει τους μικρούς αναγνώστες, διδάσκοντάς τους ταυτόχρονα πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το περιβάλλον. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Για ποιο λόγο θα το αγαπήσουν τα παιδιά:
Τα παιδιά θα το αγαπήσουν επειδή οι ανατροπές έχουν πάντα ενδιαφέρον. Επειδή στην κακότροπη μικρούλα θα αναγνωρίσουν συμπεριφορές τις οποίες ακόμη κι αν κάποια παιδιά υιοθετούν, θα αντιληφθούν πως όσο γρηγορότερα τις απορρίψουν τόσο το καλύτερο, και θα χαρούν βλέποντας πως το καλό δεν χάνει ποτέ τον δρόμο του.
Για ποιο λόγο να το προτιμήσουν οι γονείς:
Για να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να σκεφτούν πως ακόμη και πίσω από τις μεγαλύτερες βεβαιότητες μπορεί να κρύβεται η ανατροπή και πως ακόμη κι ένας κακός μπελάς μπορεί να μετατραπεί σε φίλο και συνοδοιπόρο. (Ελένη Κορόβηλα, BookPress, 14/4/2013)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600354904
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων54
Διαστάσεις27x22
ΕικονογράφησηΦΟΥΣΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας2250-5280
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dritsaefi

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
MARX KARL
€8.00 €4.00
(-50%)
Κερδίζετε €4.00
ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
BLACK SAUL
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS