Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ

ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ

+
-
ΖΑΤΕΛΗ ΖΥΡΑΝΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-1146
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€11.13
(-30%)
Κερδίζετε €4.77


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το δικαίωμα εισόδου σε όλες τις λέσχες των ψυχικά προικισμένων η Ζ. Ζ. το απέκτησε με αυτό το πρώτο της βιβλίο, που ήδη έχει ηλικία 10 ετών. Τα διηγήματα είναι 9
-όσες και οι Μούσες. Γυναίκα από σύμπτωση και συγγραφέας από απόλυτη κλίση, η κεντρική φιγούρα έχει τόση ανάγκη να γευτεί το τερπνό δηλητήριο του εγώ της, ώστε τολμά να υψώνει τη λογοτεχνία της σαν σπάνια κύλικα. Οι ιστορίες αυτής της συλλογής έχουν κάτι από την απόκρυφη γοητεία των νευμάτων της ιέρειας και την αινιγματική επίδραση των φίλτρων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600356151
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΛΕΥΡΑ ΕΥΑ
Κωδικός Πολιτείας2250-1146
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mtoli, cattus, manavisgiorgos, SpiritedAway, anna.tzanaki, tinoli00, Ιωάννα Λάσκου

Κριτικές για το προϊόν

[04/07/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
9 ιδιαίτερες ιστορίες που έχουν συγχρόνως κάτι μαγικό, αλλά ταυτόχρονα και ρεαλιστικά σκληρό, ιστορίες που σοκάρουν, αλλά και ξαφνιάζουν, ιστορίες τρυφερές και μακάβρια απολαυστικές, στις οποίες κυριαρχεί από τη μια το στοιχείο του θανάτου και από την άλλη ένας διάχυτος ερωτισμός!
Πολλές οι εναλλαγές στον μαγικό κόσμο της Ζατέλη με το φως να συναντάει το σκοτάδι, την αλήθεια να συγκρούεται με το ψέμα και τη ζωή να αναμετριέται με τον θάνατο, ενώ τίποτα δεν είναι δεδομένο!
Δεν υπάρχουν σαφή όρια ανάμεσα στο λογικό και το παράλογο, ενώ η ποιητικότητα, καθώς και ο λιτός, σκοτεινός και πολυεπίπεδος λόγος σε οδηγούν στο να απολαύσεις την κάθε ιστορία ξεχωριστά χωρίς να προσπαθείς να βρεις το βαθύτερο νόημά της!
Οι πορείες των χαρακτήρων διασταυρώνονται στα 9 διηγήματα, καθώς τους βλέπουμε να "μπαινοβγαίνουν" με άνεση από τη μία ιστορία στην άλλη με ρομαντική διάθεση, με βίαια ένστικτα κάποιες φορές ή με έντονη επιθυμία να καταρρίψουν όλα τα ταμπού κάποιες άλλες.
Όταν διαβάζεις έργα της Ζατέλη συνειδητοποιείς γιατί σου αρέσει η λογοτεχνία!
[09/09/2017] harristsik.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Λιγο ο τιτλος που μου εκανε περιέργεια, λιγο οι 9 ιστοριες και μικρο αρα γρηγορο.. το διαβασα!! Μου αρεσε παρα πολυ! Ο τροπος γραφης πολυ ιδιαίτερος οπως και οι ιστοριες.. ( με αγαπημενη μου της περσινης αρραβωνιαστικιας.. και της Περσεφωνης η τελευταια προταση οπου σε βαζει να σκεφτεις για ολες αυτες τις μελλοντολογιες που τελικα δε θελεις να ξερεις καλυτερα)Θα το χαρακτηριζα αλλοκοτο και το συγκαταλεγω στη λιστα των βιβλιων που πρεπει κανεις να εχει διαβασει!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
SCHWEBLIN SAMANTA
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35
ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS