Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ

Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ

ΤΖΑΜΙΩΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5363




Παρουσίαση

Σε μια Αθήνα που αποσυντίθεται και καταρρέει, ο Αργύρης Τρίκορφος, ιδιοκτήτης άλλοτε μιας ακμάζουσας οικογενειακής βιοτεχνίας κουμπιών, πασχίζει να ξανασταθεί στα πόδια του δουλεύοντας ως ταξιτζής. Τα πραγματικά του προβλήματα όμως αρχίζουν την ημέρα που βρίσκει στο αυτοκίνητό του ένα ξεχασμένο τσαντάκι γεμάτο λεφτά. Προσπαθώντας να κάνει το σωστό, παρασύρεται σε μια προσωπική περιπέτεια που τον φέρνει αντιμέτωπο με όλους και με όλα: απ' την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του ως την Αστυνομία και. . .τα ΜΜΕ.
Μια περιπλάνηση στους δρόμους της σημερινής Αθήνας. Ένα μυθιστόρημα για την ατομική ευθύνη, τη συμπόνια και τη γενναιοδωρία. Ένα καυστικό σχόλιο για το σύγχρονο τρόπο ζωής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600356298
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων496
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΤΣΑΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
Κωδικός Πολιτείας2250-5363
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Lafkos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mitsost, Lafkos, antonis_sp

Κριτικές για το προϊόν

[17/04/2015] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πραγματικά η πόλη, η πολύβουη πόλη, η υπερβάλλουσα,η αχανής,η θορυβώδης.Τα μικροσυμφέροντα λυσσομανούν, η αγάπη σιγοτρέμει σαν φλόγα από κεράκι και μέσα σ’αυτό το χάος μια συνείδηση παλεύει με όλα απέναντί της.Όμως ο αναγνώστης σα να περιμένει μια λύτρωση,αφού πιθανότατα είναι με το μέρος του ήρωα.Και η λύτρωση έρχεται απρόσμενα μέσα από μια σειρά από συνεχόμενες ήττες.Αν δεν ήταν σημερινό ανάγνωσμα τότε θα ήταν ένα σκοτεινό παραμύθι από τις χίλιες και μια νύχτες.Αλλά δυστυχώς είναι του καιρού μας γι’αυτό και επώδυνο.Η γραφή προδίδει μεγάλη μαεστρία.Πρέπει να το διαβάσεις.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΟΛΟΣΟΒΚΕΡ ΙΑΚΩΒΟΣ
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
Η φάρμα των ζώων
ORWELL GEORGE
€9.54 €4.77
(-50%)
Κερδίζετε €4.77

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS