Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ( ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ / ΣΕΙΡΑ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

+
-
SARAMAGO JOSE (NOBEL 1998)
Κωδ. Πολιτείας: 2250-4078
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€11.13
(-30%)
Κερδίζετε €4.77


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Τερτουλιάνο Μάσιμο Αφόνσο, καθηγητής της Ιστορίας σε γυμνάσιο, ζει μόνος και πλήττει· υπήρξε παντρεμένος και δεν θυμάται τι τον οδήγησε στο γάμο, πήρε διαζύγιο και τώρα δεν θυμάται ούτε τους λόγους για τους οποίους χώρισε, ενώ την Ιστορία τη βλέπει εδώ και καιρό ως μια κόπωση χωρίς νόημα και μια αρχή χωρίς τέλος. Ένα βράδυ, παρακολουθώντας μια ταινία στο βίντεο, ανακαλύπτει ότι υπάρχει στην ίδια πόλη ένας απόλυτος δίδυμος, ένας σωσίας, ένα αντίγραφό του.
Η αφήγηση αυτή είναι η ιστορία της αναζήτησης καθώς και της ανακάλυψης αυτού του άλλου, αλλά και των συνεπειών που έχει η υπόθεση αυτή για τον Τερτουλιάνο Μάσιμο Αφόνσο, ο οποίος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος...
Για πολλούς το καλύτερο μυθιστόρημα της ωριμότητας του μεγάλου Νομπελίστα συγγραφέα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςO HOMEN DUPLICADO
ISBN139789600356809
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΒραβείοΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις22x13
ΜετάφρασηΨΥΛΛΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΕπιμέλειαΠΑΝΟΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΡΑΜΑΓΚΟΥ ΖΟΖΕ
Κωδικός Πολιτείας2250-4078
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mariazervoupap, tsoutsouras, mitsost, fotinipoliteia, Christos Kitsos

Κριτικές για το προϊόν

[11/09/2015] trichias.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό βιβλίο, παρά τν κάποια φλυαρία και την προσπάθεια του συγγραφέα να κάνει εντύπωση, απλά επειδή δεν χρειαζόταν. Σε παρασέρνει σε σκοτεινά σημεία της συνείδησης και σε αφήνει εκεί να σκεφτείς, μέχρι να τελειώσει και να αναρωτηθείς ποιός στ'αλήθεια είσαι.
[05/07/2015] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αν ξεπεράσεις τη χειμαρρώδη και συχνά ναρκισιστική γραφή που όμως υπηρετεί με έναν τρόπο εξόχως διαφωτιστικό την πορεία των γεγονότων,θα έχεις διαβεί τα διόδια ενός πολύ γοητευτικού βιβλίου.Θα χρειαστεί να σε ταλαιπωρήσουν,ματαίως κατά τη γνώμη μου πυκνές προτάσεις συνειδητής αλήθειας του συγγραφέα,που αν θες προσπερνάς χωρίς περίσκεψη αφού κατά κάποιον τρόπο νιώθεις το νόημα χωρίς ιδιαίτερη εντρύφηση.Τα πράγματα σα να γίνονται και να μη γίνονται,όπως στην αληθινή ζωή.Συνειδητοποιείς ότι είσαι το λάθος ό,τι και να κάνεις κι αυτό είναι το σπουδαίο στο βιβλίο.Ο ΚΆΠΟΙΟς ΆΛΛΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΉΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΈ και που ίσως τον συναντούμε στο περιθώριο της άχρωμης ζωής μας.Άριστο αλλά και κάπως ελιτίστικο γραπτό,μα δεν με πείραξε καθώς είδα την πρόθεση να λάμπει πάνω από τ'ανθρώπινα.
[29/03/2013] Godard.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Μάλλον οι προσδοκίες μου για αυτό το βιβλίο ήταν πολύ μεγάλες και τελικά απογοητεύτηκα. Ο τρόπος γραφής με κούρασε, η πλοκή ήταν προβλέψιμη και από ένα σημείο και μετά το διάβαζα μόνο και μόνο για να το τελειώσω. Δεν έχω διαβάσει άλλα έργα του Σαραμάγκου και θα του δώσω ακόμα μια ευκαιρία, αλλά το συγκεκριμένο για εμένα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

PISSARO
€12.00 €4.80
(-60%)
Κερδίζετε €7.20
SIGMUND FREUD
GAY PETER
€42.40 €19.08
(-55%)
Κερδίζετε €23.32

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS