Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ

ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ

+
-
ΜΑΝΤΗΣ Α. ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5623
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Καλοκαίρι 2011. Ο Ισίδωρος αναζητά τη Σοφία στα στενά της ταραγμένης Αθήνας. Ο Κλεάνθης, ερασιτέχνης συλλέκτης στοιχείων και φύλακας του "Βιβλίου των Πάντων", πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει.
Απρίλιος 1972. Ο Γιώργος είναι ένας νεαρός εύζωνας που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια θεατρική παράσταση-σταθμό, αλλά και στις επετειακές εκδηλώσεις της δικτατορίας στο Καλλιμάρμαρο. Τι είναι αυτό που τον βασανίζει και γιατί οι τηλεπαθητικές του ικανότητες, που τον ακολουθούν από παιδί, δεν μπορούν να τον σώσουν;
Καλοκαίρι 1985, Κυκλάδες. Ο Νέιτ διερευνά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του, σε μια αναζήτηση όπου η τρομοκρατία, η ψυχεδέλεια κι ένας αινιγματικός ταξιδιώτης με δίχρωμα μάτια μπλέκονται αξεδιάλυτα, αλλοιώνοντας τη λογική μορφή της πραγματικότητας.
Πώς συνδέονται όλες αυτές οι ιστορίες; Ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα για τις εκδοχές της ελληνικής τύφλωσης, για την αφήγηση που δε γνωρίζει όρια, αλλά και για την ίδια την ηδονή της εξιστόρησης, όπου αλλεπάλληλοι λαβύρινθοι ανοίγονται, για να μην κλείσουν ποτέ.
Από τον συγγραφέα των βιβλίων Άγρια Ακρόπολη (Βραβείο μυθιστορήματος του ηλεκτρονικού περιοδικού Ο Αναγνώστης) και Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί (The Athens Prize for Literature του περιοδικού (δε)κατα). (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η αφηγηματική του άνεση, η αρχιτεκτονική του δεξιότητα και η επινόηση δρόμων χωρίς διέξοδο ή παράλληλων κόσμων χωρίς μονοδιάστατη αντιστοιχία με τον δικό μας κάνει το μυθιστόρημά του εκθαμβωτικά λαμπερό και ερεθιστικά ανατροφοδοτούμενο." (Γιώργος Ν. Περαντωνάκης, BookPress)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600361636
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2017
Αριθμός σελίδων608
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2250-5623
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

iliagrou, billangel, Ombledroom

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Μενέλαος, mfouskas, billangel, Ombledroom

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»
LANDAUER GUSTAV
€9.95 €4.97
(-50%)
Κερδίζετε €4.98
ΚΑΙΖΕΝ: ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
MOWRER R. ROBERT
€14.07 €5.63
(-60%)
Κερδίζετε €8.44

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS