Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ (NOIR / ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ

+
-
MCDERMID VAL
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5647
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στην πόλη του Μπράντφιλντ έχουν ανακαλυφθεί τα πτώματα τεσσάρων αντρών. Το μυστήριο καλείται να αποκρυπτογραφήσει ο ειδικός ψυχολόγος Τόνι Χιλ. Όμως, ακόμα κι αυτός, ένας επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία από σκοτεινές υποθέσεις, έρχεται αντιμέτωπος με κάτι πρωτόγνωρο, μια φοβερή ακολουθία από σεξουαλικές δολοφονίες και αποτρόπαιους ακρωτηριασμούς. Ωστόσο, η κατάρτιση του ψυχολογικού προφίλ του συγκεκριμένου εγκληματία δεν είναι πέρα από τις δυνάμεις του Τόνι Χιλ. Και ο βασικός λόγος γι' αυτό είναι το ίδιο του το παρελθόν, όλα όσα τον μετέτρεψαν σταδιακά στην ιδανική περίπτωση του ανθρώπου ο οποίος μπορεί να κατανοήσει σε βάθος τα κίνητρα ενός τέτοιου φονιά, με μυαλό στοιχειωμένο από εικόνες μεσαιωνικών φριχτών βασανιστηρίων. Σε τούτη την ιστορία, πάντως, ο Τόνι Χιλ καθίσταται απρόσμενα και το ιδανικό θύμα. Ο κυνηγός τοποθετείται απέναντι στο θήραμά του σε μια θανάσιμη μάχη που διατηρεί αμείωτη την αγωνία του αναγνώστη ως την τελευταία σελίδα. Ένα καθηλωτικό, σφιχτοδεμένο, πανέξυπνα γραμμένο μυθιστόρημα από τη Βαλ ΜακΝτέρμιντ που κρατά επάξια τα αιματοβαμμένα σκήπτρα της "βασίλισσας του ψυχολογικού θρίλερ" στον αγγλόφωνο κόσμο. Το Τραγούδι της Σειρήνας συνιστά μια περιπλάνηση στο μυαλό ενός σίριαλ κίλερ δίχως προηγούμενο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η Βαλ ΜακΝτέρμιντ, σε μια συνέντευξή της στην Τζούλι Μπίντελ για τον Gardian, εξηγεί τους λόγους που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί υπερβολική βία στα βιβλία της: "Διαβάζοντας και γράφοντας βίαιη μυθοπλασία σημαίνει ότι αποδέχεσαι την ύπαρξη της απάνθρωπης σκληρότητας, και εξετάζεις τις αιτίες και τις συνέπειές της. Οι γυναίκες είναι πιο ενήμερες για τη βία από τους άνδρες. Εξαιτίας της δυνατότητας να παρακολουθούμε τα νέα σε 24ωρη βάση, συνειδητοποιούμε περισσότερο από ποτέ τις θηριωδίες που υφίστανται οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο, αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει, και μετατρέπουμε τη βία σε τέχνη και λογοτεχνία". Παρότι έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος, αναγνωρίζω ότι η Βαλ ΜακΝτέρμιντ ξέρει να στήνει ενδιαφέρουσες πλοκές, σκαλίζει βαθιά στην ανθρώπινη ψυχή και δείχνει τους ήρωες της, άνδρες και γυναίκες, με όλα τα ελαττώματά τους, να παλεύουν για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της ηθικής τάξης σ' έναν κόσμο που εξελίσσεται όλο πιο παράλογα και ανησυχητικά. (ΧΙΛΝΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, bookpress.gr, 31/10/2017)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE MERMAIDS SINGING
ISBN139789600362305
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράNOIR
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2017
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΝΤΗΣ Α. ΝΙΚΟΣ
ΕπιμέλειαΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΝΤΕΡΜΙΝΤ ΒΑΛ
Κωδικός Πολιτείας2250-5647
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

korinnafrag, Ombledroom

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΣ
HARNER MICHAEL
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΦΟΒΟΣ
ROBIN COREY
€29.68 €14.84
(-50%)
Κερδίζετε €14.84

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS