Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΦΩΣ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΟΥΡΑΝΟ (ΓΕΦΥΡΕΣ / ΣΕΙΡΑ)

ΦΩΣ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΟΥΡΑΝΟ

+
-
ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-5992
Τιμή Έκδοσης
€10.00
Τιμή Πολιτείας
€7.00
(-30%)
Κερδίζετε €3.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"...Μερικές φορές ένιωθα ότι δεν τα ζούσα εγώ, ρε συ. Τότε, εκείνο το βράδυ που κατέφυγα στον σκουπιδοτενεκέ και έσκυψα να πάρω ένα μισοφαγωμένο σάντουιτς, είπα "πάει, αυτός είναι ο κόσμος μου πια. Θα ζω ανάμεσα στα σκουπίδια και τα αποφάγια, ένα σκουπίδι με ψυχή, που θα λιώνει μέσα στην αδικία και στο ψέμα".
Όμως η τύχη μίλησε αλλιώς σ' εμένα. Και την άκουσα. Δεν της γύρισα την πλάτη κάνοντας τον κάμποσο, γιατί την τύχη την φτιάχνεις εσύ, φίλε μου..."
Ο δεκαεξάχρονος Ντίνος, μαθηματικό κεφάλι, κατεβάζει διαρκώς την κουκούλα. Για να μη βλέπει και να μην τον βλέπουν. Οι συνθήκες της ζωής του δεν τον ευνοούν. Τρέχει σαν δαρμένο σκυλί. Και πεινασμένο. Η οικογένεια έχει πάψει να αποτελεί γι' αυτόν ασφαλές καταφύγιο κι εκεί έξω ο κόσμος μοιάζει εχθρικός. Όμως βγαίνει να τον αντιμετωπίσει. Μέσα στα ερείπια, ένα όνειρο φυτρώνει. Το ακολουθεί. Στην αβέβαιη πορεία του συναντά ανθρώπους σαν κι αυτόν. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν τα υποστυλώματα, όχι απλά της επιβίωσης, αλλά της ζωής.
Ένα βιβλίο για την καταστολή του μίσους, την πίστη σε έναν σκοπό και την καλλιέργεια της αγάπης ως μοναδικό προορισμό, μέσα σε έναν εχθρικό κόσμο που αλλάζει δραματικά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)


«Το «αγγελικό και μαύρο, φως», η «αγγελική και μαύρη, μέρα» της σεφερικής Κίχλης θα λέγαμε ότι είναι ο πυρήνας του εφηβικού αυτού μυθιστορήματος. Αυτή τη συνύπαρξη καλού και κακού, δυστοπίας και ουτοπίας, που την υπαινίσσεται ήδη ο τίτλος του μυθιστορήματος: Φως σε μαύρο σκοτάδι, επιδιώκει να μυθοποιήσει η Ελένη Πριοβόλου με ύφος σκληρά ρεαλιστικό, με γλώσσα χωρίς περιττά στολίδια, άμεση, που αποδίδει τις ψυχικές διακυμάνσεις, και τους προβληματισμούς των εφήβων και με πλοκή ανατρεπτική με κλιμακούμενες προκλήσεις, δοκιμασίες και εκπλήξεις». (Άντα Κατσίκη - Γκίβαλου, bookpress.gr, 27/08/2020)

Περιεχόμενα

Δύσκολη συνάρτηση, φίλε
Αδέσποτος
Ελεύθεροι Πολιορκημένοι
Η πόλη, ρε συ, ποτέ δεν κοιμάται
Όλα είναι πόλεμος
Δεν μασάμε
Αγωνίσου ή ψόφα
Κοίτα ψηλά. Φως στον μαύρο ουρανό
Μαύρο
Φως μπροστά. Τράβα
Λεπτομέρειες
ISBN139789600367065
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΓΕΦΥΡΕΣ - ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2020
Αριθμός σελίδων152
Διαστάσεις21x14
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
Κωδικός Πολιτείας2250-5992
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Σύλβια Ντονίκα, Μενέλαος

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ
LLAMAZARES JULIO
€7.42 €3.34
(-55%)
Κερδίζετε €4.08
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS