Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
RODOREDA MERCE
Κωδ. Πολιτείας: 2250-6078
Τιμή Έκδοσης
€18.00
Τιμή Πολιτείας
€12.60
(-30%)
Κερδίζετε €5.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Από τα τέλη του 19ου αιώνα ως τη δικτατορία του Φράνκο και τον Εμφύλιο Πόλεμο που σημάδεψε την Ισπανία, σε τούτο το αριστούργημα της σύγχρονης καταλανικής λογοτεχνίας παρακολουθούμε τρεις γενιές μιας αριστοκρατικής οικογένειας, την ακμή και την παρακμή της. Η Τερέζα Γκοντάι, κόρη μιας ιχθυοπώλισσας, σημαδεμένη από ένα λάθος της νιότης, δέχεται να γίνει σύζυγος του γηραιού κυρίου Ροβίρα, ενός τραπεζίτη ερωτευμένου με την ομορφιά της. Έτσι αρχίζει η κοινωνική της ανέλιξη. Σύντομα όμως η ίδια μένει χήρα. Ώσπου κάποια στιγμή ένας εύπορος διπλωμάτης, ο Σαλβαδόρ Βαλντάουρα, τη συναντά και γοητεύεται κι αυτός από τα βελούδινα μάτια της και το μεταδοτικό της γέλιο. Παντρεύονται και μετακομίζουν σε μια εντυπωσιακή, τεραστίων διαστάσεων έπαυλη στα περίχωρα της Βαρκελώνης. Στο σπίτι αυτό, λοιπόν, οι ζωές πολλών ανθρώπων θα ανθίσουν και θα μαραθούν όπως τα λουλούδια, από φοβερά γεγονότα και συντριπτικά συναισθήματα. Ο Σπασμένος καθρέφτης, ένα μυθιστόρημα θαυμαστών θραυσμάτων τα οποία ενώνονται για να αποκαλύψουν το βάθος των βιωμένων πραγμάτων, αφηγείται την ιστορία μιας κομματιασμένης μητριαρχικής δυναστείας που χτίστηκε πάνω στους έρωτες, τα ψέματα, τα μυστικά και τις προδοσίες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMIRALL TRENCAT
ISBN139789600367423
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2021
Αριθμός σελίδων386
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΟΦΟΣ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΟΔΟΡΕΔΑ ΜΕΡΣΕ
Κωδικός Πολιτείας2250-6078
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Christos Kitsos

Κριτικές για το προϊόν

[16/06/2021] dimlais.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα αριστούργημα, ένα σκοτεινό αριστούργημα με πρόσωπα ερεβωδη. Γραφή μοναδική, ύψιστου επιπέδου παρά τις δυστροπίες της μετάφρασης.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS