Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Α΄ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
TOLKIEN J.R.R. (JOHN-RONALD-REUEL)
Κωδ. Πολιτείας: 2300-1444
Τιμή Έκδοσης
€18.76
Τιμή Πολιτείας
€13.13
(-30%)
Κερδίζετε €5.63


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο μικρό χωριό του Σάιρ δεν έχει ξημερώσει ακόμη. Την ηρεμία της νύχτας διακόπτουν μόνο τα ροχαλητά των μικροσκοπικών Χόμπιτ που κοιμούνται ήσυχοι. Ο νεαρός Φρόντο, όμως, στριφογυρίζει, νευρικά στο κρεβάτι του. «Τι μπελάς κι αυτός να έχω στην κατοχή μου το Ένα Δαχτυλίδι, τον πανίσχυρο εξουσιαστή όλων των Δαχτυλιδιών» σκέφτεται με το αθώο χομπιτο-μυαλό του. «Τι θα συμβεί αν ο Άρχοντας του Σκότους το ανακαλύψει; Πρέπει να το εξαφανίσω αμέσως!» Πράγματι, μαζί με τους συντρόφους του ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στη χώρα του εχθρού, στη Μόρντορ, για να καταστρέψουν το Δαχτυλίδι στο βουνό της Φωτιάς. Δεν σκέφτηκαν όμως ότι τίποτα δεν ξεφεύγει από τις δυνάμεις του Κακού. Έτσι δέχονται επίθεση από τους στρατιώτες Ορκ... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE LORD OF THE RINGS - THE FELLOWSHIP OF THE RING
ISBN139789600403664
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων592
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΧΑΤΖΗΘΑΝΑΣΗ-ΚΟΛΛΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΟΛΚΙΝ ΤΖΟΝ-ΡΟΝΑΛΝΤ-ΡΟΙΕΛ
Κωδικός Πολιτείας2300-1444
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

[15/04/2023] xristos888.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Όλα ξεκίνησαν από τον Τολκιν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια όπως λέει και ο λαός. Εντούτοις, η συντροφιά του δαχτυλιδιού(αν τη δούμε ως μεμονωμένο βιβλίο και όχι σα μέρος του αριστουργήματος), έχει μία αρχή που τραβά πολύ περισσότερο από ότι θα άντεχε κανονικά ένα οποιοδήποτε άλλο βιβλίο. Αναφέρομαι κυρίως μετά τη φυγή από το Σαιρ μέχρι να φτάσουμε στο χωριό Μπρι. Είναι το μόνο σημείο που πιστεύω ότι η τριλογία κάνει μια μικρή κοιλιά, κι αυτό διότι έχουμε πολλές επαναλήψεις στην πλοκή. Κίνδυνος - από μηχανής θεός που σώζει τους ήρωες - φιλοξενία σε σπίτι. Αν ο τόμος έβγαινε Αύριο, δεδομένου και της εκπαίδευσης που έχει ο σύγχρονος αναγνώστης, ίσως ορισμένοι να το έβρισκαν βαρετό και να το παρατούσαν χωρίς να μάθαιναν τι ακολουθεί. Επηρεασμένοι και από τις ταινίες, πολλοι βλέπουν ένα τέλειο βιβλίο, ενώ δεν είναι έτσι. Οτιδήποτε έχει γράψει ο Τολκιν μοιάζει να βρίσκεται στο απυρόβλητο. Λάθος! Άλλωστε ο Τολκιν δεν ήταν συγγραφέας με την ευρύτερη έννοια του όρου. Όσο έγραφε και έβλεπε πιο ξεκάθαρα την ιστορία του, τόσο πιο καλός γινόταν. Οι δύο πύργοι είναι πιο δεμένη ιστορία, με πιο πολύ φαντασία, σχεδόν διαφορετικό ύφος. Ο πρώτος τόμος θεωρώ ότι χάνει λίγο σε μαεστρία. Κάτι που δε συνέβη με τις ταινίες. Εκει, η πρώτη, ήταν η καλύτερη όλης της τριλογίας. Διότι οι όποιοι ευθύνοντες, πήραν την ουσία και την απέδωσαν όπως έπρεπε. Αν ο Τολκιν γνώριζε εξ αρχής που κατευθύνονταν η ιστορία του, το εν λόγο βιβλίο θα ήταν διαφορετικά γραμμένο. Τα 4 αστέρια που του βάζω πάντως, λάμπουν σαν 5.
[04/02/2019] Gsd.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Και λίγα αστέρια έβαλα διότι είναι ένα βιβλίο άψογο από κάθε άποψη!!!!! Δεν σε αφήνει στιγμή να το βαρεθείς και σε κρατάει πάντα σε υπερένταση με την καλή έννοια!!!!!
[11/02/2014] dpagkali.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα βιβλία φαντασίας . Κλασικό, επιτυχημένο, πολυδιαβασμένο. Επιβάλλεται να το έχει ο κάθε φαν του είδους.
[15/06/2012] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Άψογο. Πρέπει ο καθένας να διαβάσει αυτη την τριλογια ανεξαρτήτως προτιμησεως σε καποιο ειδος λογοτεχνιας ή οτιδήποτε άλλο. Το έργο ειναι κλασσικό στον χώρο του κατα την γνώμη μου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ
CRANE BERYL
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50
Η ΥΦΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
€33.95 €15.28
(-55%)
Κερδίζετε €18.67

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS