Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΔΕΜ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

BAILEY A. ALICE
Κωδ. Πολιτείας: 2300-5001




Παρουσίαση

Τα πρώτα τέσσερα κεφάλαια αυτής της Αυτοβιογραφίας εγράφησαν το 1945. Τα κεφάλαια 5 και 6 εγράφησαν το 1947. Αυτές οι χρονολογίες έχουν τη σημασία τους εν σχέσει προς τα παγκόσμια γεγονότα εκείνου του καιρού.
Το πρώτο δακτυλογραφημένο χειρόγραφο ξαναγράφτηκε το 1948. Το πλήρες κείμενο διαβάστηκε από την κ. Μπαίηλυ και έγιναν μερικές διορθώσεις. Πολλά πρόσωπα συνεργάστηκαν με την κ. Μπαίηλυ κατά καιρούς, και αντίγραφα ορισμένων αποσπασμάτων δόθησαν σε μερικά πρόσωπα για να εκθέσουν τις απόψεις τους. Μερικά από αυτά δεν επεστράφησαν, αλλά και τα άλλα είναι στο σύνολό τους ατελή, ανακριβή σε ορισμένα σημεία και τελικά δεν ενεκρίθησαν από αυτήν.
Τέσσερα ακόμα τμήματα αυτής της Αυτοβιογραφίας σχεδιάσθηκαν αλλά δεν εγράφτηκαν ποτέ. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της σε παγκόσμια κλίμακα, οργανωμένης εργασίας για την οποίαν η κ. Μπαίηλυ ήταν υπεύθυνη, η συγκεχυμένη και τεταμένη κατάσταση της ανθρωπότητος προς την οποία ήταν άκρως ευαίσθητη, η συναίσθηση της επιπολαιότητος και συνεπώς της αρνητικότητος, των απανταχού ανθρώπων της καλής θελήσεως, που επίμονα προσπαθούσε να αντιταθμίσει, η στενοχώρια των ανεπαρκών οικονομικών μέσων για τη διάδοση του ευρύτατου έργου και η διάψευση και απογοήτευση λόγω της αδυναμίας εξεύρεσης των μέσων που της χρειάζονταν και συχνά η ανικανότης να επωφεληθεί μιας ευκαιρίας ελλείψει χρημάτων, όλα αυτά ήταν ένα μέρος από τις ενοχλήσεις που συνδυάσθηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μια κατάσταση τελείας εξάντλησης. Ο φυσικός φορεύς δεν εγνώριζε ανάπαυλα. Η κατάσταση καρδιάς και αίματος, όλο και εχειροτέρευε. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)













[...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 1994
Αριθμός σελίδων326
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΜΠΕΙΛΙ ΦΟΣΤΕΡ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΕΙΛΙ Α. ΑΛΙΣ
Κωδικός Πολιτείας2300-5001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

antplaw, aposdrak, Χάρις93, krisangelo, babinio, sevek, giannismastakas, Voulidi1, Ouraniotoxo, GwgwOuf, ΧΡΗΣΤΟΣ619

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΝΤΙΟ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ
AYKOL ESMAHAN
€15.92 €5.57
(-65%)
Κερδίζετε €10.35
Κήπος
SIMONETTI PABLO
€8.70 €3.04
(-65%)
Κερδίζετε €5.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS