Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-2151




Παρουσίαση

Παραμύθια που διασκεδάζουν τα παιδιά μιας χώρας, χωρίς αμφιβολία μπορούν να διασκεδάσουν τα παιδιά όλης της γης. Το βιβλίο αυτό περιέχει μια συλλογή από είκοσι ιαπωνικά παραμύθια που αγαπήθηκαν, σε διαφορετικές εκδοχές, από πολλές γενιές. Σκανταλιάρηδες νάνοι με τις μακριές τους μύτες, ο Τοσοδούλης με το ξίφος-βελόνα, η μαγική τσαγιέρα με την ουρά ασβού και τόσοι άλλοι αγαπημένοι ήρωες βρίσκονται μέσα στις σελίδες του. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςJAPANESE CHILDREN' S FAVORITE STORIES
ISBN139789600414134
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 1998
Αριθμός σελίδων122
Διαστάσεις22x22
Προτεινόμενες ηλικίες6-9 ετών
ΜετάφρασηΤΣΟΥΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΕικονογράφησηKUROSAKI VOSKISUKE
Κωδικός Πολιτείας2300-2151
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

[19/02/2020] scepticusb .   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Δανειστήκαμε αυτή τη συλλογή ιαπωνικών παραμυθιών από τη βιβλιοθήκη με πολύ ενθουσιασμό και περιέργεια. Ομολογώ πως προσωπικά τα περισσότερα δεν με ενθουσίασαν, μα στα παιδιά άρεσε η πολύ διαφορετική οπτική του φανταστικού που αποπνέουν αυτά τα παραμύθια. Εμένα μου φάνηκαν κάτι σαν τους Μύθους του Αισώπου - καθώς τα περισσότερα τελειώνουν με κάτι σαν ηθικό δίδαγμα- στο πιο τρελό τους όμως, μιας και μεταχειρίζονται πλάσματα και καταστάσεις από την ιαπωνική μυθολογία, που είναι πολύ ξένα σ' εμάς, χωρίς να είναι κακό όμως αυτό, ίσα ίσα.
Εκτιμώ το όραμα της συγγραφέα παρόλα αυτά και το γούστο των παιδιών, γι' αυτό επιλέξαμε τα πιο αγαπημένα μας από τα είκοσι και σκοπεύω σιγά σιγά να τα ανεβάζω σε Facebook & YouTube.

Από τον πρόλογο της συγγραφέα:

"(...) Είναι φανερή τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια που γίνεται από γονείς και δασκάλους, ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά γνώσεις για τη ζωή και τον πολιτισμό άλλων χωρών, να εκπαιδευτούν για να γίνουν πολίτες του κόσμου, διατηρώντας συγχρόνως τη δική τους πολιτιστική κληρονομιά και να μεγαλώσουν απαλλαγμένα από προλήψεις, εχθρότητες και υποψίες για καθετί διαφορετικό."
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΡΑΔΙΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ
€3.17 €1.43
(-55%)
Κερδίζετε €1.74
Διαφωτισμός τώρα
PINKER STEVEN
€24.99 €12.50
(-50%)
Κερδίζετε €12.49

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS