Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

PERKINS JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 2300-2928




Παρουσίαση

Αυτό το ανατρεπτικό βιβλίο αποτελεί την καταγραφή των εμπειριών του Τζον Πέρκινς που σχετίζονται με την ιερατική τεχνική του πνευματικού ταξιδιού -η οποία περιλαμβάνει το ταξίδι έξω από το σώμα μέσω της καθοδήγησης των οραμάτων και των ονείρων-, καθώς και των επαφών του με τη φυλή Σουάρ του Αμαζόνιου, την Κέτσουα των Άνδεων και των Μπούγκις της Ινδονησίας, πανάρχαιων εφαρμοστών αυτής της άγνωστης σχεδόν τέχνης. Οι ιερείς των Σουάρ κάνουν τα πνευματικό ταξίδι για κυνηγετικούς και θεραπευτικούς σκοπούς, ενώ οι Μπούγκις, από τους γνωστότερους πειρατές παγκοσμίως, χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική για να κατευθύνουν τα πλοία τους χωρίς τη βοήθεια χαρτών και πυξίδων. Ο Πέρκινς εξηγεί πώς ακριβώς λειτουργούν αυτές οι τεχνικές και πώς οι άνθρωποι αυτών των ιθαγενών πολιτισμών ταξιδεύουν με το πνεύμα τους τόσο σε απομακρυσμένα μέρη της υφηλίου, όσο και στα άδυτα της σοφίας και της γνώσης.
Στην πορεία της ανθρώπινης ιστορίας, η τεχνική του πνευματικού ταξιδιού έχει εφαρμοστεί από πολύ δημιουργικά μυαλά, όπως τον Μπετόβεν, τον Γιουνγκ και τον Αϊνστάιν. Μας αποκαλύπτει πώς μπορούμε όλοι μας να ταξιδέψουμε πνευματικά, εναρμονίζοντας τον εαυτό μας με τη θετική ενέργεια της φύσης κι επικοινωνώντας με τους εσωτερικούς πλοηγούς μας, έτσι ώστε να βρούμε τον δρόμο για τις σωστές αποφάσεις και ν' αναπτύξουμε πρωτοποριακές προσεγγίσεις για όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως άτομα και ως παγκόσμια κοινότητα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPHYCHONAVIGATION
ISBN139789600420210
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ 37
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2002
Αριθμός σελίδων232
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΗΜΗΤΡΑΚΑ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΕΡΚΙΝΣ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας2300-2928
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

giovand

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΤΣΑΤΕΡΛΥ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LAWRENCE DAVID-HERBERT (D.H.)
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS