Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΧΛΟΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ( 2. Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ) ΜΑΥΡΟ Β

Ο ΧΛΟΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

KERR PHILIP
Κωδ. Πολιτείας: 2300-3222




Παρουσίαση

Βερολίνο, 1938. Η Γερμανία, υποταγμένη στη μεγαλομανία του Χίτλερ, φαίνεται έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο. Ενθουσιώδη κορίτσια από το Σύλλογο Γερμανίδων Κορασίδων, με κοτσιδάκια, μπότες, ναυτική φούστα και λευκή μπλούζα, κάνουν έρανο για το Πρόγραμμα Οικονομίας του Κόμματος, ενώ η Χιτλερική Νεολαία, μαγεμένη από το παραμύθι της ναζιστικής προπαγάνδας, παπαγαλίζει άχαρους ύμνους: Τη σημαία μας δες να κυματίζει λαμπρή/ Τη σημαία μας για μια ζωή ειρηνική/ Η σημαία μας στην αθανασία οδηγεί... Ο Μπέρνι Γκούντερ συνεργάζεται με την Αστυνομία για την εξιχνίαση μιας σειράς αποτρόπαιων δολοφονιών με θύματα κορίτσια. Παράλληλα, αναλαμβάνει μια σημαντική υπόθεση που αφορά στην πάμπλουτη μεγαλοεκδότρια Λάνγκε. Ο ομοφυλόφιλος γιος της, σε μια κρίση πάθους, είχε στείλει στον τότε εραστή του, τον δρα Κίντερμαν, μια σειρά από ιδιαίτερα «πικάντικα» γράμματα. Κάποιος εκβιαστής τα έχει κλέψει και απειλεί να τα παραδώσει στους ναζί, αν η φράου Λάνγκε δεν καταβάλει τα απαιτούμενα λύτρα. Με τον Χίτλερ στην εξουσία, η ομοφυλοφιλία του Ράινχαρντ Λάνγκε θα τον οδηγούσε σίγουρα σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης... (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE PALE CRIMINAL
ISBN139789600423051
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2003
Αριθμός σελίδων422
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΡΩΝΤΑ ΝΤΕΝΙΖ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΡ ΦΙΛΙΠ
Κωδικός Πολιτείας2300-3222
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tim8

Κριτικές για το προϊόν

[11/07/2019] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Είναι πιο 'γρήγορο' στην εξέλιξη της πλοκής σε σχέση με τα άλλα 2 μέρη της τριλογίας του Kerr, και διαθέτει σπιρτόζικους διαλόγους, όπως, τις περισσότερες φορές, καί εύστοχο 'μαύρο' χιούμορ, ωστόσο, είναι το λιγότερο ατμοσφαιρικό και μυστηριώδες από τα βιβλία της Τριλογίας, και σε κάποιες, ίσως, γυναίκες-αναγνώστριες θα φανεί αρκετά 'μισογυνικό' και περισσότερο 'βωμολόχο' από όσο χρειαζόταν να είναι. Οφείλω να τονίσω, όμως, ότι περιέχει καί αυτό το βιβλίο πολλά στοιχεία και λεπτομέρειες ιστορικής αξίας, ειδικά, στο τελευταίο μέρος.

Βαθμολογία: 4,3/5 ή 8,6/10.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Από τη μέση και κάτω
ΜΗΤΣΟΡΑ ΜΑΡΙΑ
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35
ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΤΗΤΟΥ (ΣΕΙΡΑ 5 ΤΟΜΟΙ)
ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ
€59.36 €29.68
(-50%)
Κερδίζετε €29.68

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS