Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΛΕΙΜΠΑΚ ( ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ / ΣΕΙΡΑ )

ΠΛΕΙΜΠΑΚ

CHANDLER RAYMOND
Κωδ. Πολιτείας: 2300-3522




Παρουσίαση

Ο μεγαλοδικηγόρος Κλάιντ Άμνι, χωρίς πολλές εξηγήσεις, αναθέτει στον Φίλιπ Μάρλοου να παρακολουθήσει την Έλεανορ Κινγκ, μια νέα γυναίκα που φτάνει στο Λος Άντζελες με το τρένο των οκτώ από Ουάσινγκτον. Ο Μάρλοου ξέρει καλά ότι όσο πιο ωραίος είναι ο στόχος, τόσο πιο μεγάλος ο μπελάς. Δεν πέφτει έξω. Η γοητευτική άγνωστη αλλάζει γρήγορα τόσο το όνομά της όσο και τη συμπεριφορά της: από μια ήσυχη καλοαναθρεμμένη κοπέλα μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα με σκοτεινό παρελθόν και ακόμα πιο σκοτεινό μέλλον. Καθώς ο ντετέκτιβ γίνεται η σκιά της, την ακολουθεί μέχρι την Εσμεράλντα, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Καλιφόρνιας, ιδανικό για πλούσιες, ώριμες κυρίες και επίδοξους προικοθήρες. Ένας από αυτούς, ο Λάρι Μίτσελ, αναλαμβάνει κάτι παραπάνω από την ξενάγηση της Έλεανορ στην περιοχή. Καθώς ο Μάρλοου αντιλαμβάνεται ότι η κοπέλα έχει πέσει θύμα εκβιασμού, προσπαθεί να καταλάβει ποιοι και γιατί την κυνηγάνε. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPLAYBACK
ISBN139789600427110
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2005
Αριθμός σελίδων250
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΖΑΒΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕπιμέλειαΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΑΝΤΛΕΡ ΡΕΙΜΟΝΤ
Κωδικός Πολιτείας2300-3522
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[08/01/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ίσως το λιγότερο hard-boiled αστυνομικό μυθιστόρημα του Τσάντλερ, το οποίο βασίστηκε σε ένα παλιότερο κινηματογραφικό σενάριό του, χωρίς να γίνει ποτέ ταινία. Αυτό που εντυπωσιάζει, αρχικά, τον αναγνώστη είναι οι μυστηριώδεις και 'ζωντανές' περιγραφές των εξοχικών περιοχών, των διαδρομών που κάνει ο Μάρλοου, της θέας και των απόκρημνων τοπίων.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
ARASSE DANIEL
€28.40 €14.20
(-50%)
Κερδίζετε €14.20
ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ
PONS MAURICE
€12.32 €6.16
(-50%)
Κερδίζετε €6.16

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS