Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΓΩ, ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ ( ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ / ΣΕΙΡΑ )

ΕΓΩ, ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ

SPILLANE MICKEY
Κωδ. Πολιτείας: 2300-3525




Παρουσίαση

ΜΑΪΚ ΧΑΜΕΡ. Ιδιωτικός ντετέκτιβ. Οι εφημερίδες τον εμφανίζουν να διψά για αίμα, ενώ εκείνος αναζητά απλώς δικαιοσύνη. Σε στιγμές αδυναμίας, και ωραίες γυναίκες. Όταν ο Τζακ Ουίλιαμς, ο καλύτερός του φίλος, βρίσκεται δολοφονημένος, ο Χάμερ ορκίζεται να ανακαλύψει τον δολοφόνο και να πάρει εκδίκηση. Ξεκινά την έρευνα από τους καλεσμένους στο πάρτι που είχε διοργανώσει ο Τζακ το προηγούμενο βράδυ. Η λίστα είναι, τουλάχιστον, ενδιαφέρουσα. Τζορτζ Καλέκι: πρώην μαφιόζος, αναμεμιγμένος σε διάφορες βρομοδουλειές· Χαλ Κάινς: σπουδαστής, υπό την προστασία του Τζορτζ· οι δίδυμες αδερφές Μπέλαμι: πλούσιες και όμορφες, σε αναζήτηση συζύγου· Μίρνα: πρώην ναρκομανής και σύντροφος του Τζακ· Σάρλοτ: μοιραία ξανθιά και πετυχημένη ψυχίατρος, την οποία ερωτεύεται ο ντετέκτιβ. Κάθε ύποπτος έχει το δικό του κίνητρο αλλά και το δικό του άλλοθι. Όσο προχωράει η υπόθεση, ο Χάμερ βρίσκεται αντιμέτωπος με περισσότερα ερωτηματικά και περισσότερους φόνους... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςI THE JURY
ISBN139789600427738
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ 12
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2005
Αριθμός σελίδων264
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΚΑΛΟΚΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΕπιμέλειαΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΠΙΛΕΙΝ ΜΙΚΙ
Κωδικός Πολιτείας2300-3525
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tim8

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

tim8

Κριτικές για το προϊόν

[08/01/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα από τα κλασικότερα αστυνομικά μυθιστορήματα νουάρ όλων των εποχών, και για πολλούς, κλασικό αριστούργημα και ΄διαμαντάκι' της αστυνομικής λογοτεχνίας (1947). Είναι το βιβλίο όπου ο Σπιλέιν γνωρίζει στο αναγνωστικό κοινό τον σκληροτράχηλο και ντόμπρο ιδιωτικό ντετέκτιβ, Μάικ Χάμερ, ο οποίος είναι ακαταμάχητος στις γυναίκες, και αδίστακτος διώκτης του εγκλήματος και της αδικίας. Το μυθιστόρημα περιέχει αρκετές δόσεις ερωτισμού και αισθησιασμού, ενώ κατακεραυνώνει το επικίνδυνο μονοπάτι της ανθρώπινης απληστίας, και την έλλειψη ξεκάθαρου στόχου για την μεταπολεμική εξέλιξη των Η.Π.Α.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
SABAHATTIN ALI
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00
Μπάμπιτ
LEWIS SINCLAIR (NOBEL 1930)
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS