Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΗΣ

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΗΣ

+
-
ΠΑΠΠΑ ΕΛΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4138
Τιμή Έκδοσης
€11.16
Τιμή Πολιτείας
€7.81
(-30%)
Κερδίζετε €3.35


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Νομίζω πως δεν έχασα τον καιρό μου γράφοντας τη βιογραφία της Γάτας της Σοφής. Της άξιζε να μη χαθεί ολότελα η μνήμη της σαν οποιασδήποτε γάτας. Ελπίζω κάποιοι ειδικοί να θελήσουν να ασχοληθούν με τη σοφή μαύρη γατούλα μου και να δώσουν πιο έγκυρες λύσεις στα αινίγματα που μου έθεσε. Μα πιο πολύ ελπίζω να δώσει η βιογραφία της μερικά ερεθίσματα σε όσους βλέπουν με περιφρόνηση τα ζώα να τα δουν με άλλο μάτι. Αξίζουν το σεβασμό μας, όχι μόνο ως άλλες μορφές ζωής, αλλά και ως μορφές ευαισθησίας και - γιατί όχι; - και νοημοσύνης όχι πολύ διαφορετικής από τη δική μας. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600435092
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων110
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΣΠΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2300-4138
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

stefanigiaka, mitsost

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mitsost, godot, blacktom

Κριτικές για το προϊόν

[03/06/2018] vickya.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Καλό για όσους αγαπούν τις γάτες. Η τρυφερή περιπέτεια μιας οικογένειας που έχει κατοικίδιες γάτες. Ωστόσο υπάρχουν σκηνές σκληρές για παιδιά.
[06/04/2018] Tzezas.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Η Έλλη Παππά υπήρξε η σύντροφος του Νίκου Μπελογιάννη.Αυτο και μόνο ίσως κάνει ενδιαφέρουσα την ανάγνωση έργου της.Ωστοσο επειδή το συγκεκριμένο βιβλίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον φιλοζωων αναγνωστών, οφείλω (σαν τέτοιος κι εγώ!)να προειδοποιήσω πως σε ορισμένα σημεία σοκάρει σχετικά.Δεν πρόκειται για "χαριτωμένη" λογοτεχνία,υπάρχει πολύς πόνος... Άλλωστε πρόκειται έμμεσα για εξιστόρηση της ζωής της συγγραφέως αμέσως μετά την απώλεια του συντρόφου της,μιας εποχήςπολυ διαφορετικης της σημερινής..Διαβαστε το πρώτα εσείς πριν το δώσετε στα παιδιά σας,για να αποφύγετε τυχόν ερωτήσεις που θα σας φέρουν σε αμηχανία...
[19/08/2017] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Για όσους έχουν ζώα στο σπίτι,αλλά και για όσους τ'αποφεύγουν για να μη δεθούν μαζί τους.Για κείνους που τα βλέπουν μόνο ως φορείς μικροβίων αλλά και για αυτούς που έχουν υποτιμήσει τη νοημοσύνη και τις δυνατότητές τους.Κυρίως ένα βιβλίο γι'αυτούς που έχουν γάτες αλλά και για όσους δεν έχουν, ώστε να εκτιμήσουν τι κερδίζουν αλλά και τι χάνουν.
[24/04/2013] π.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Με υπότιτλο: Αυθεντική βιογραφία μιας έγκλειστης και μαύρης γάτας! Πολυ γλυκούλα -ζωοφιλική- και τρυφερή νουβέλα. Όσοι αγαπούν τα γατιά -μικρότεροι αλλά και λίγο μεγαλύτεροι- θα τους αρέσει πολύ νομίζω. Αληθινή ιστορία που διαβάζεται πολύ ευχάριστα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS