Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

+
-
ΠΛΑΤΗΣ Δ. ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4504
Τιμή Έκδοσης
€32.46
Τιμή Πολιτείας
€22.72
(-30%)
Κερδίζετε €9.74


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Γιατί: Το ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ υπογράφει ο Νίκος Δ. Πλατής, συγγραφέας μιας σειράς πρωτότυπων, αξιόπιστων, εναλλακτικών λεξικών που έχουν αφήσει εποχή (ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ, ΟΥΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΞ, BLACK OUT - ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΕΞΙΚΟ, ΑΘΩΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ, κ.ά.).
Το ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ είναι ένα λεξικό αμιγώς γατοεγκυκλοπαιδικό, αφού περιέχει όλες εκείνες τις ειδικές εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες που αφορούν στα της (ημέρου, αλλά και της αγρίας) γαλής, τις απαραίτητες κτηνιατρικές ειδήσεις βεβαίως, αίτινες εξειδικεύονται στον (ορισμένως) ιδιάζοντα οργανισμό των αίλουρων πλασμάτων.
Το ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ είναι, συνάμα, ένα γατοδιατροφικό λεξικό, μιας και μέσα στις σελίδες του καταγράφονται όλα όσα αφορούν στην πρέπουσα (αλλά και στη μη σωστή) διατροφή της κατοικιδίου γαλής. Το ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ είναι, απερίφραστα, ένα βιβλίο γατοβιογραφικό (αφού περιέχει τα... μύρια όσα πορτρέτα επιφανών, ράτσας και κεραμιδογάτων, αιλουροειδών), μα και ένα αρκούντως... ντετεκτιβικό λεξικό, αφού και πραγματικά ρεπορτάζ και έρευνες σε βάθος περιέχει στις σελίδες του. Το ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ, ως βιβλίο χρήσιμο, πάνω απ' όλα, συμβαίνει να είναι ένα σφόδρα γατοφιλικό λεξικό, γι' αυτό, άλλωστε, και περιέχει δεκάδες λήμματα άτινα υπερασπίζονται τα στοιχειώδη (και όποια άλλα) δικαιώματα των γατών.
Το ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ είναι ένα εκ προοιμίου... λεξικολογικό λεξικό, αφού καταπιάνεται με αμιγώς λεξικογραφικά θέματα, με την ορθή ερμηνεία και την επιχειρούμενη παρερμηνεία της σημασίας των λέξεων από τα διαφημιστικά και πολυεθνικά επιτελεία. Τέλος, το ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ είναι, βεβαίως, ένα ανάγνωσμα-θέαμα που αποβλέπει και στην... ευδαιμονία του αναγνώστη, στο γέλιο και στο χαμόγελό σας. Είναι (φτιάχτηκε, τουλάχιστον, για να είναι) ένα χιουμοριστικό λεξικό. Διαβάζοντάς το προσεκτικά, ίσως καταφέρετε να ξαναγυρίσει η γάτα σας στο σπίτι... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600436334
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2009
Αριθμός σελίδων720
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΦΑΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
Κωδικός Πολιτείας2300-4504
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

tdavris

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ
BRACHER KARL-DIETRICH
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS