Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΚΑΛΥΒΑ ( ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

Η ΚΑΛΥΒΑ

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

+
-
YOUNG P. WILLIAM
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4434
Τιμή Έκδοσης
€15.21
Τιμή Πολιτείας
€10.65
(-30%)
Κερδίζετε €4.56


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν μιλάμε εύκολα.
Υπάρχουν φορές που επιλέγουμε να πιστέψουμε σε κάτι που φαίνεται εντελώς παράλογο.
Υπάρχουν στιγμές που τις ζούμε μια φορά στη ζωή μας.
Ένα μικρό κορίτσι πέφτει θύμα απαγωγής κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής εκδρομής στο Όρεγκον. Σε μια εγκαταλειμμένη καλύβα η αστυνομία ανακαλύπτει σκισμένο και ματωμένο το φόρεμα που φορούσε η μικρή την ημέρα της εξαφάνισής της. Η ίδια δεν βρέθηκε ποτέ.
Τέσσερα χρόνια αργότερα ο πατέρας της λαμβάνει ένα μυστηριώδες σημείωμα με το οποίο του ζητούν να επιστρέψει στην καλύβα. Βυθισμένος στην πιο μεγάλη θλίψη, αποφασίζει να πάει. Αντιμέτωπος με τον πιο σκοτεινό εφιάλτη του.
Στην καλύβα θα συναντήσει κάποιον που, εάν υπάρχει θεός, θα μπορούσε να είναι η εικόνα Του. Μέσα από τις συζητήσεις τους ο συντετριμμένος πατέρας θα πάρει ένα διαφορετικό μάθημα αγάπης. Θα μάθει να συμφιλιώνεται με τον πόνο και την απώλεια, να αναζητά το βαθύτερο νόημά της. Θα ανακαλύψει τη δύναμη που κρύβει ο άνθρωπος μέσα του, το μυστικό της αληθινής ευτυχίας. Θα ζήσει κάτι που θα δοκιμάσει τα όρια της πίστης του και θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο του. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE SHACK
ISBN139789600439281
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2009
Αριθμός σελίδων346
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΙΑΝΓΚ Π. ΓΟΥΙΛΙΑΜ
Κωδικός Πολιτείας2300-4434
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Voulidi1, GEO FRA

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

billarion , GEO FRA

Κριτικές για το προϊόν

[16/08/2023] niksal84.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΤΡΟΜΕΡΟ, βαθυστόχαστο βιβλίο που εχει την δυναμη να σου αλλάζει τον τρόπο σκεψης και αντιληψης των πραγμάτων. Σε αγγίζει και σου ξυπνάει την πεθαμένη θρησκευτικότητα σου και σε κανει να αγγίξεις το Θείο όπως πραγματικά ειναι, ΠΡΟΣΙΤΟΣ στον καθενα. Μετανοιώνω που καθυστερησα να το διαβασω.
[17/04/2018] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Αν οτιδήποτε σε σχέση με το θείο σας προκαλεί αναγούλα αυτο το βιβλίο σίγουρα δεν είναι για σας. Το βιβλίο αυτό ευτχώς δεν το αγόρασα μου το δανείσανε καθ' ότι πιστεύανε λόγω των αναγνώσεων μου ότι θα μου άρεσε. Δεν μου άρεσε.Επίπεδη, ανάλαφρη (ακόμα και αν προσπαθεί να διαπραγματευτεί ένα σοβαρό θέμα όπως ο φόνος ενός παιδιού)ιστορία που μου θύμισε αρκετά αμερικάνικη σαπουνόπερα. Άνευροι διάλογοι, χαζοχαρούμενα ονόματα υπερ-αγίων προσώπων, απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που μπάζουν νερά απο παντού (οι απαντήσεις,οχι βέβαια οτι το βιβλίο τα καταφέρνει καλύτερα σε άλλους τομείς).Οταν τον κεντρικό ήρωα τον καλεί ο Θεός με προσωπική επιστολή σε μία καλύβα (νομίζω εκεί που σκοτώσανε την κόρη του) πάει και βρίσκει έναν θηλυκό μαύρο θεό που μαγειρεύει κάτι. Η διαφορά με τα αντίστοιχα ορθόδοξα και καθολικά έργα αγιών συγγραφέων που διαπραγματεύονται τέτοια θέματα είναι χαώδης, σαν την διαφορά ανάμεσα στην λειτουργία σε ένα αγιορείτικο μοναστήρι μες στην σιωπή και το πέπλο της νύχτας και κάποιου προτεσταντικού οίκου με τους 4 τοίχους και τα 10 παγκάκια. Δεν με έπεισε ούτε στιγμή. ΟΧΙ στην ανάγνωση αυτού του βιβλίου, είναι κρίμα για τον αμύθητο πλούτο βαθιάς πνευματικότητας που έχουμε μπροστά στα πόδια μας 2000 χρόνια τώρα. Κλέινωντας με μια σχετικη με το θέμα του βιβλίου προσευχή. Πως μπορείς και αφήνεις τόσα κακά στον κόσμο πως μπορείς και αρπάζεις τους νέους στις καλύτερες στιγμές τους; Είσαι αδυσώπητος. Προσευχή απίστου; οχι, προσευχή ενός σύγχρονου μεγάλου αγίου.
[16/04/2018] GEO FRA.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΛΕΜΕ: ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ....
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛ
TABUCCHI ANTONIO
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45
ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS