Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ // ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

+
-
GUEDJ DENIS
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4578
Τιμή Έκδοσης
€24.35
Τιμή Πολιτείας
€17.05
(-30%)
Κερδίζετε €7.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας παπαγάλος με τα μαθηματικά; Πως μπορούν να συνεργαστούν ο παπαγάλος, ένας ηλικιωμένος πρώην βιβλιοπώλης, ένα κουφό αγόρι και τα ετεροθαλή δίδυμα αδέρφια του, διάνοιες στα μαθηματικά, στη διαλεύκανση ενός φόνου που συνέβη χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά τους; Ποια θεωρήματα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να επιλύσεις τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις της καθημερινής ζωής; Πόση λογοτεχνία μπορεί να χωρέσει σε μια εξίσωση; Το μυθιστόρημα του Ντενί Γκετζ, που ενθουσίασε κριτικούς και χιλιάδες αναγνώστες σε δεκάδες χώρες, είναι μια γοητευτική λογοτεχνική περιπλάνηση στον μαγικό κόσμο της ιστορίας των μαθηματικών ένα ταξίδι μύησης στη σκέψη του Ευκλείδη, του Φερμά, του Όιλερ του Γκόλντμπαχ και άλλων κορυφαίων μαθηματικών μια αναδρομή στα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετώπισε η επιστήμη τους στη διάρκεια των αιώνων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA THEOREME DU PERROQUET
ISBN139789600440522
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2010
Αριθμός σελίδων720
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΕΥΚΡΟΣ
ΕπιμέλειαΜΠΡΑΤΣΟΣ ΑΓΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΕΤΖ ΝΤΕΝΙ
Κωδικός Πολιτείας2300-4578
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

moumic, sdontis, alkis73, ironmaid, actinie, dimos, KAROUSEL, agrofylakas, katerinamicalef, angeta, stetsag, ncheilakos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

sdontis, KAROUSEL, nutrialex, angeta, chris_kostopanagiotou, xaris l

Κριτικές για το προϊόν

[08/04/2022] pramateftakis.g.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ιστορια και μαθηματικα ειναι ενα θεμα που εμενα με συναρπαζει.Ο συγγραφεας λοιπον προσπαθησε μεσα απο μια ιστορια για εφηβους να παρουσιασει , σε γενικες γραμμες φυσικα διοτι μια σε βαθος παρουσιαση θα απαιτουσε μπολικα βιβλια , την ιστορια των μαθηματικων.Απλη πλοκη , χαλαρο αναγνωσμα , καλο αλλα μεχρι εκει.Συμφωνω με ενα προηγουμενο σχολιο οτι για εναν καπως προχωρημενο αναγνωστη δεν αξιζει η ταλαιπωρια τοσων σελιδων. Μια χαρα παντως για εφηβους και νεους θεωρω.
[03/12/2020] kikujiro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Είναι από τα βιβλία που είτε θα κάνουν τη υπέρβαση διαχειριζόμενα έξυπνα τον όγκο τους ή απλά θα παραμείνουν στην μετριότητα. Καλούτσικο, ειδικά για "πρωτοδεσμίτες". Για έμπειρους αναγνώστες ίσως δεν αξίζει η τόση ταλαιπωρία των 700 και βάλε σελίδων.
[29/11/2020] angeta.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μια υπέροχη παρουσίαση της πορείας των μαθηματικών δίπλα στην ανθρώπινη πορεία. Θα μπορούσε κανείς να το συγκρίνει με τον "κόσμο της Σοφίας " Το δεύτερο ιστορία της φιλοσοφίας το πρώτο ιστορία μαθηματικών.
Ο συγγραφέας, κατεξοχήν ελληνιστής, διαθέτει ένα μεγάλο ταλέντο για να μας μεταφέρει σε κόσμους της επιστήμης, με τρόπο ευχάριστο και τρυφερό.
Θα ήθελα να του βάλω 5 αστέρια. Αλλά αυτά τα αφήνουμε για τους λίγους πολύ μεγάλους της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
[12/07/2017] apoapost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Το άφησα στη μέση, δεν με συγκίνησε καθόλου. Τίποτα το ιδιαίτερο! Κοινότυπη πλοκή, αναπαραγωγή μικροαστικών κλισέ, και το χειρότερο ...δασκαλίστικο ύφος. Αν είναι αυτό ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η λεγόμενη μαθηματική λογοτεχνία, τότε έχει αποτύχει.
[21/03/2016] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το βιβλίο αυτό ήθελα πολύ να το διαβάσω.Δυστυχώς, τώρα που το διάβασα μπορώ να πω ότι είναι πολύ κουραστικό.Το θέμα είναι ότι πρόκειται για μία εηκυκλοπαίδεια για τα μαθηματικά, 700 σελίδων και όχι για ένα λογοτεχνικό βιβλίο.Έτσι εάν κάποιος θέλει να διαβάσει για την ιστορία των μαθηματικών, τότε μπορεί να του αρέσει.Εάν όμως θέλει να διαβάσει ένα λογοτεχνικό βιβλίο,όπως χαρακτηρίζεται, τότε δεν το συνιστώ καθόλου.Εάν μάλιστα κάποιος δεν είναι εξοικιωμένος με τα μαθηματικά, θα βρει αυτό το βιβλίο διπλά κουραστικό.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
3.000 ΕΥΡΩ
MELLE THOMAS
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS