Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

+
-
IONESCO EUGENE
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4862
Τιμή Έκδοσης
€13.94
Τιμή Πολιτείας
€9.76
(-30%)
Κερδίζετε €4.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αρκετές σκηνές μπορούν να παιχτούν από τους ίδιους ηθοποιούς. Επίσης, μπορούν να μην ακουστούν όλες οι φωνές στη Δεύτερη Πράξη. Μπορούν να γίνουν κοψίματα στο πρώτο μέρος της Δεύτερης Πράξης: εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα των φωνών και τα παράλογα σχόλιά τους.
Ο σκηνοθέτης μπορεί να επιλέξει αυτά που του αρέσουν. Θα πρέπει, όμως, να επιτύχει όσο το δυνατόν στερεοφωνικούς ήχους. Στη Δεύτερη Πράξη καλό θα είναι να εμφανιστούν όσο γίνεται περισσότερες σιλουέτες πέρα από το παράθυρο, σαν θέατρο εν θεάτρω. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, κατά την έναρξη της Δεύτερης Πράξης είναι απαραίτητο να ακουστούν φωνές και ήχοι στην άδεια σκηνή, τουλάχιστον για λίγα λεπτά, για να καταδείξουν και να τονίσουν την ατμόσφαιρα δρόμου και πόλης. Αυτοί οι ήχοι ακούγονται στο τέλος της Πρώτης Πράξης, σβήνουν μετά την άφιξη του Μπερανζέ και επανέρχονται στην έναρξη της Τρίτης Πράξης, για να σβήσουν στο τέλος.
Επίσης, μερικά κοψίματα μπορούν να γίνουν στην Πρώτη Πράξη, ανάλογα με τη δύναμη του ηθοποιού που υποδύεται τον ρόλο και τη φυσική του ικανότητα να τον "διεκπεραιώσει". Ο λόγος του Μπερανζέ στον Δολοφόνο, στο τέλος του έργου, είναι από μόνος του μονόπρακτο. Το κείμενο πρέπει να ερμηνευτεί κατά τρόπο που να δείχνει τη βαθμιαία κατάρρευση του Μπερανζέ και την κενότητα της μάλλον τετριμμένης ηθικής του, που ξεφουσκώνει σαν τρύπιο μπαλόνι. Στην ουσία, ο Μπερανζέ βρίσκει μέσα του, και χωρίς να το θέλει, επιχειρήματα υπέρ του Δολοφόνου. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTUEUR SANS GAGES
ISBN139789600442748
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2012
Αριθμός σελίδων144
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΜΠΕΛΙΕΣ ΕΡΡΙΚΟΣ
ΕπιμέλειαΣΠΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΙΟΝΕΣΚΟ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
Κωδικός Πολιτείας2300-4862
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ
TURGENEV S. IVAN
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS