Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΜ! // ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ!

ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΜ!

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ!

+
-
ΚΡΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4968
Τιμή Έκδοσης
€13.94
Τιμή Πολιτείας
€9.76
(-30%)
Κερδίζετε €4.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τι κάνεις όταν σου κατεβαίνει μια ωραία ιδέα;
Λες... "χμ!"
Και ξαφνικά αρχίζεις να γράφεις σαν τρελός!
Τι είναι αυτή η ακατανίκητη δύναμη; Πως λέγεται; Από που έρχεται;
Μην πανικοβάλλεσαι! Αυτή η έμπνευση, αυτή η ξαφνική αναλαμπή... είναι τα πανέξυπνα Χμ!
Είναι η έμπνευση που κοιμάται στο χαρτί!
Είναι τα μικρά, συμπαθητικά και ιδιαίτερα πνευματώδη πνεύματα που περνάνε την ώρα τους στις λευκές σελίδες των τετραδίων σου και σε βοηθάνε να γράψεις!
Αυτός είναι κι ο λόγος που χρησιμοποιούμε τη λέξη "συγγραφή"!
Γιατί τελικά δε γράφουμε μόνοι μας, συν-γράφουμε, σε συνεργασία με τα Χμ!
Ετοιμάσου λοιπόν να μάθεις σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ για τους αόρατους αυτούς συνεργάτες σου: Τα Χμ! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Τα Χμ που εμπνεύστηκε η Κατερίνας Κρις είναι μικρά «ζιζάνια» που υπάρχουν κάτω από την επιδερμίδα των σελίδων, είναι αόρατα αλλά και επίμονα και βρίσκονται εκεί για να δίνουν απαντήσεις, λύσεις, προτροπές, αέρα στα πανιά του κάθε επίδοξου γραφιά, ό,τι κι αν είναι αυτό που έχει να συντάξει. Φέρουν στο DNA τους το γονίδιο της αμφισβήτησης και ως εκ τούτου της ανάγκης για αναζήτηση καθώς σταθερά αναρωτιούνται για οτιδήποτε πρόκειται να συμβεί ή, εν προκειμένω, να γραφτεί. Ο δρ. Εγκμόντ Κλαβιέ που τα ανακάλυψε τα συστήνει στα παιδιά αφηγούμενος την ιστορία και τις ιδιότητές τους. Τα Χμ είναι η ψυχή κάθε λέξης πριν αυτή πάρει μορφή στο χαρτί. Με τα βιβλία της, η Κατερίνα Κρις αποδίδει στη διαδικασία της γραφής την υπόσταση που της αρμόζει: είναι εργαλείο κατανόησης του κόσμου, επανασύνθεσής του μέσα από το πρίσμα της προσωπικής αντίληψης εκείνου που γράφει, έκφρασης της προσωπικότητάς του είτε πρόκειται για το μικρό όνομα του παιδιού που πιέζει τη μύτη του μολυβιού πάνω στη σελίδα του τετραδίου είτε για ένα ολόκληρο βιβλίο. Όλα αυτά παρουσιάζονται μέσω της αυθεντίας του δρ. Εγκμόντ Κλαβιέ με αστείο τρόπο ώστε το παιδί να ενθαρρυνθεί να μπει στο παχνίδι της γραφής. Από τις εκδόσεις Κέδρος έχουν κυκλοφορήσει στη σειρά «Οι ανακαλύψεις του Έγκμοντ Κλαβιέ»: «Το πρώτο Χμ που είδα», «Ο Λεξιδιώτης Χμ», «Στη Χώρα των Λεξοφάγων Χμ» ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο τέταρτος τόμος. Το «Σχεδόν τα πάντα για τα Χμ» είναι ένας οδηγός πλοήγησης στο σύμπαν που κρύβεται πίσω από τις λέξεις πριν αυτές πάρουν φόρα και ξεχυθούν στο χαρτί. Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται: Στα μικρά παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας (νηπιαγωγείο, Α' και Β' δημοτικού) που αρχίζουν να μαθαίνουν να διαβάζουν και να γράφουν. Η Κατερίνα Κρις εικονογραφεί η ίδια τα βιβλία της. Στην πραγματικότητα εικονοποιεί την αφήγησή της με όμορφα χρώματα και απλά αλλά σαφή και δυναμικά σχέδια. Περισσότερα για τη συγγραφέα και εικονογράφο των τεσσάρων βιβλίων για τα Χμ! μπορεί κανείς να δει στο: http://katerinakris.wordpress.com/. Για ποιο λόγο θα το αγαπήσουν τα παιδιά: Τα παιδιά θα αγαπήσουν τον δρ. Κλαβιέ και τα Χμ επειδή προέρχονται από τον υπέροχο κόσμο της φαντασίας όπου όλα μπορούν να συμβούν. Εκεί όπου το ανύπαρκτο συναντιέται με τις επιθυμίες και μπορεί να μετουσιωθεί στην πιο γοητευτική φανταστική ιστορία. Για ποιο λόγο να το προτιμήσουν οι γονείς: Επιλέγοντας ένα βιβλίο για μικρά παιδιά ηλικίας 5 - 7 ετών, ο στόχος συνήθως είναι να καλλιεργηθεί η αγάπη για το βιβλίο και την ανάνγωση. Με τα Χμ! οι γονείς θα κάνουν μια πρωτότυπη επιλογή δίνοντας το μήνυμα πως ο σεβασμός στις επιθυμίες και ο αγώνας για την ικανοποίησή τους γίνεται εξαιρετικά απελευθερωτικός όταν το παιδί κατακτά χωρίς φόβο τη διαδικασία της αποτύπωσης των σκέψεων και των συναισθημάτων του μέσω (και) της γραφής. (Ελένη Κορόβηλα, Bookpress.gr 18/02/2014)

Περιεχόμενα

Ποιος είμαι ο Έγκμοντ Κλαβιέ!
Λίγα λόγια για τα Χμ
Με τι μοιάζουν τα Χμ
Μικρά μυστικά για να συναντήσεις Χμ
Μερικά είδη Χμ
Δεν είναι Χμ
Ένας επίλογος για τα Χμ
Λεπτομέρειες
ISBN139789600444155
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων84
Διαστάσεις20x29
ΕπιμέλειαΣΠΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΕικονογράφησηΚΡΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2300-4968
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

annapri, skrystallia

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
O'NEIL POPPY
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10
ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΔΕΣΠΟΣΥΝΕΣ
NICOL M. DONALD
€15.90 €7.16
(-55%)
Κερδίζετε €8.74

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS