Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Χ/Δ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ

+
-
KERR PHILIP
Κωδ. Πολιτείας: 2300-5037
Τιμή Έκδοσης
€16.53
Τιμή Πολιτείας
€11.57
(-30%)
Κερδίζετε €4.96


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Βερολίνο, 1943. Ο Μπέρνι Γκούντερ έχει εγκαταλείψει την Πολιτική Αστυνομία και εργάζεται στο γερμανικό Γραφείο Εγκλημάτων Πολέμου στο Βερολίνο. Στους κύκλους του Γραφείου αναφορές κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός ομαδικού τάφου στο δάσος του Κατίν, που βρίσκεται κοντά στο Σμολένσκ της κατεχόμενης από τους Γερμανούς Ρωσίας ένας λύκος, σκάβοντας το έδαφος στο δάσος, έχει ανασύρει ανθρώπινα υπολείμματα. Κανείς δεν ξέρει σε ποιον ανήκουν. Υπάρχουν υποψίες πως ο τάφος είναι γεμάτος με νεκρούς Πολωνούς στρατιώτες τους οποίους εκτέλεσαν οι Σοβιετικοί. Για τον Γερμανό υπουργό Προπαγάνδας, Γιόζεφ Γκέμπελς, η απόδειξη της ενοχής των Ρώσων θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στη διάσπαση της ενότητας των Συμμαχικών Δυνάμεων.
Τι θα συμβεί όμως αν η αλήθεια είναι διαφορετική; Ο Μπέρνι Γκούντερ καλείται να βρει την άκρη του νήματος. Αντιμέτωπος με την ωμή πραγματικότητα, αντιλαμβάνεται ότι η αλήθεια είναι άλλο ένα θύμα του πολέμου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Σαγηνευτικό... Ο Κερ κάνει τα πάντα να μοιάζουν εύκολα, από τη χρήση της Ιστορίας σε μια εμπνευσμένη και σύνθετη αστυνομική πλοκή έως τις ολοζώντανες περιγραφές της βαναυσότητας του πολέμου» (Publishers Weekly)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA MAN WITHOUT BREATH
ISBN139789600445077
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2014
Αριθμός σελίδων512
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΠΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΡ ΦΙΛΙΠ
Κωδικός Πολιτείας2300-5037
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Κριτικές για το προϊόν

[17/11/2019] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ KERR "ΟΙ ΒΙΟΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ", "Ο ΧΛΟΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ" (ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΣΥΛΛΟΓΗ "Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ"), "ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ" ΚΑΙ "ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΡΑΓΑ", ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ" ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΙ ΓΚΟΥΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ! ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ!
[16/08/2018] englandforever.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα με πολλά ιστορικά στοιχεία από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Kerr είναι μέτρ και το αποδεικνύει...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ
MINOIS GEORGES
€44.52 €17.81
(-60%)
Κερδίζετε €26.71
Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€29.00 €13.05
(-55%)
Κερδίζετε €15.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS