Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

+
-
KERR PHILIP
Κωδ. Πολιτείας: 2300-5244
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Λόντον Σίτι ετοιμάζεται να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η θερμοκρασία είναι υψηλή, η ατμόσφαιρα τεταμένη. Καθώς η Ελλάδα φλέγεται, ο προπονητής Σκοτ Μάνσον είναι αναγκασμένος να τραβήξει τα λουριά στους παίχτες της ομάδας του. Οι εντολές του σαφείς: απαγορεύεται το ποτό, το ξενύχτι και η επαφή με γυναίκες. Η ομάδα πρέπει πάση θυσία να μείνει συγκεντρωμένη, να παίξει καλά στο ματς του Πειραιά και να γυρίσει στο Λονδίνο ανανεωμένη προκειμένου να ετοιμαστεί για τον κρίσιμο επόμενο αγώνα στην έδρα της, το Σιλβερτάουν Ντοκ.

Το πλάνο όμως του Σκοτ Μάνσον δεν θα μπορούσε να προβλέψει ένα μοιραίο γεγονός. Όταν το αστέρι της Σίτι καταρρέει στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι θεατές κι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων παθαίνουν σοκ. Άραγε ο παίχτης πέθανε από καρδιακή προσβολή; Ή μήπως έχει συμβεί κάτι άλλο και ο θάνατος θα πρέπει να αποδοθεί σε σκευωρία; Καθώς οι ελληνικές αρχές ξεκινούν έρευνα για δολοφονία, ο Σκοτ Μάνσον καλείται να λύσει το μυστήριο, να ανακαλύψει γρήγορα την αλήθεια και να επαναφέρει την ομάδα στους κανονικούς της ρυθμούς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHAND OF GOD
ISBN139789600447200
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2016
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΚΑΣΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΠΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΡ ΦΙΛΙΠ
Κωδικός Πολιτείας2300-5244
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Iosif, lab.alex

Κριτικές για το προϊόν

[26/08/2018] englandforever.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μια χαρά βιβλίο. Απλά, μερικές φορές δεν μας αρέσει να λένε άλλοι αυτά που λέμε εμείς για τον εαυτό μας. Εντάξει, εδώ είμαστε λίγο δικαιολογημένοι, αυτό κάνουν όλοι...
[27/02/2018] viron.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Κακογραμμένο, γεμάτο απ' τα χειρότερα φτηνά ευρωπαϊκά στερεότυπα για την ελληνική κοινωνία μέσα στα οποία χάνονται ακόμη κι οι πιο απλές αντικειμενικές διαπιστώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ποδοσφαιρική τριλογία του Kerr πάει απ' το κακό στο χειρότερο!
[21/10/2016] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Χάλια. Καμμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει από τον Kerr. Μοιάζει γραμμένο στο πόδι, σαν να βιαζόταν να εκμεταλλευτεί κι αυτός με την σειρά του την ελληνική κρίση. Θα το χαρακτήριζα έως εμμονικό, γεμάτο στερεότυπα και αρκετά λάθη και παρόλο που αγγίζει ένα θέμα με μεγάλες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις όπως το ποδόσφαιρο, δεν κάνει καμία προσπάθεια να διεισδύσει κάτω από το προφανές και αναμασάει χιλιοειπωμένα τσιτάτα, με μία υποκειμενική ματιά που φτάνει στα όρια της εμπάθειας. Ακόμα και οι αλήθειες που λέγονται, δίνουν την εντύπωση του φτηνού εντυπωσιασμού και όχι ενός αντικειμενικού λόγου που προέρχεται μέσα από την έρευνα.
Πεταμένα λεφτά, με απογοήτευσε οικτρά. Περίμενα κάτι καλύτερο από αυτόν.
[24/08/2016] George1976.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Δυστυχώς το βιβλίο με απογοήτευσε. Ο συγγραφέας επικεντρώνεται περισσότερο στο να περάσει τη δική του ιδεολογία ή μηνύματα και βάζει σε δεύτερο ή τρίτο πλάνο αυτό για το οποίο έγραψε, δηλαδή μια αστυνομική ιστορία.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
DELECROIX VINCENT
€5.00 €2.50
(-50%)
Κερδίζετε €2.50
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
POUND EZRA
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS