Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟ ( ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟ

+
-
NELSCOTT KRIS
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4109
Τιμή Έκδοσης
€5.00
Τιμή Πολιτείας
€3.50
(-30%)
Κερδίζετε €1.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αύγουστος 1968. Ο μαύρος ιδιωτικός ντετέκτιβ Σμόκι Ντάλτον και ο δεκάχρονος προστατευόμενος του Τζίμι εγκαταλείπουν βιαστικά το Μέμφις, όταν ο Τζίμι γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
Ύστερα από ένα ανήσυχο καλοκαίρι καταλήγουν στην Πόλη των Ανέμων με την ελπίδα ότι θα βρουν εκεί καταφύγιο. Όμως, καθώς η πόλη ετοιμάζεται για το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, ο Σμόκι αρχίζει να φοβάται ότι το μυστικό τους έχει αποκαλυφθεί.
Στη γειτονιά εμφανίζονται άγνωστα πρόσωπα, και αισθάνεται ότι συνεχώς τον παρακολουθούν. Σε μια πόλη που θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί από τις φυλετικές εντάσεις, ο Σμόκι αδυνατεί να υποψιαστεί την αληθινή φύση της βίας που τους απειλεί.
Στο Δωμάτια γεμάτα καπνό η Νέλσκοτ μας περιγράφει τις ημέρες που οδηγούν στο εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο και μας αποκαλύπτει μια χώρα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, ενώ ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ είναι έτοιμος να παίξει βασικό ρόλο στα γεγονότα που θα έχουν καθοριστικό αντίκτυπο στον ίδιο και στη χώρα του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSMOKE FILLED ROOMS
ISBN139789600447279
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2016
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΑΒΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ ΦΙΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΛΣΚΟΤ ΚΡΙΣ
Κωδικός Πολιτείας2300-4109
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tim8, something, lab.alex, maria vouka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

tasos9gr, tim8

Κριτικές για το προϊόν

[08/01/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Για άλλη μια φορά, η Νέλσκοτ γράφει με τέτοιο άμεσο τρόπο, ώστε δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται, εκείνη τη στιγμή, στο 'παλμό' των γεγονότων, τοποθετώντας καί τον αναγνώστη εκεί μέσω ενος φαντασιακού 'ταξιδιού' στο χρόνο. Η αίσθηση είναι μοναδική, αφού οι ήχοι, οι μυρωδιές, τα γεγονότα, οι ήρωες παρουσιάζονται με αξιοζήλευτη ζωντάνια και αληθοφάνεια. Γενικά, πρόκειται για ένα μυθιστόρημα-συνέχεια, το οποίο μπορεί να διαβαστεί και χωρίς το 1ο μέρος του, δηλ.τον 'Ένα επικίνδυνο δρόμο', γιατί η συγγραφέας, έξυπνα και με συνθετικό τρόπο, αναφέρει τα σημαντικότερα γεγονότα που προηγήθηκαν. Ωστόσο, εδώ, υπάρχει μια έντονη τάση για 'ψυχογραφική' μελέτη των ηρώων, οι οποίοι είναι και δέσμιοι των πολιτικών γεγονότων και της ιστορίας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS