Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ / ΣΕΙΕΡΑ)

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

+
-
MOTTE ANDERS. DE LA
Κωδ. Πολιτείας: 2300-5679
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μια καλοκαιρινή νύχτα του 1983, σε ένα αγρόκτημα της σουηδικής επαρχίας, ένα μικρό αγόρι εξαφανίζεται. Το μόνο ίχνος που αφήνει πίσω του είναι ένα παπούτσι. Οι συντονισμένες προσπάθειες της αστυνομίας και της τοπικής κοινότητας δεν αρκούν για να εντοπιστεί το παιδί και οι φήμες οργιάζουν. Όταν τελικά η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο, η οδύνη και η αβεβαιότητα οδηγούν την οικογένεια σε κατάρρευση.
Είκοσι χρόνια αργότερα, η Βέρα, η αδελφή του εξαφανισμένου αγοριού, εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια στη Στοκχόλμη. Μια μέρα εμφανίζεται ένας νεαρός που θέλει να συμμετάσχει στην ομάδα που επιβλέπει. Η ιστορία του μοιάζει ανατριχιαστικά με εκείνη της οικογένειάς της και αναστατώνει τη Βέρα. Με κίνδυνο να διαταράξει την εύθραυστη ισορροπία που με δυσκολία κατάφερε να βρει στη ζωή της, επιστρέφει στο πατρικό της. Πρέπει να βρει την απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα που όλοι οι άλλοι επέλεξαν να ξεχάσουν: Τι συνέβη τελικά εκείνη τη νύχτα; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ένα καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα, με δυνατούς χαρακτήρες και ανατρεπτική πλοκή. Ήταν υποψήφιο για το Βραβείο της Σουηδικής Ακαδημίας Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (2016) και έχει μεταφραστεί σε 13 γλώσσες.
«Ένα αριστούργημα αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο Άντερς ντε λα Μοτ είναι ένας από τους πιο ευφυείς Σκανδιναβούς συγγραφείς.» (LITERATURMARKT, Γερμανία)
«Μια συναρπαστική αφήγηση οικογενειακών μυστικών που δεν θέλεις να τελειώσει.» (DAVID YOUNG)

Περιεχόμενα

Επιμέλεια έκδοσης: Μαρία Σπανάκη, Βασιλική Κουρούδη
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSLUTET PA SOMMAREN
ISBN139789600451825
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2021
Αριθμός σελίδων440
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΓΚΑΛΙΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
ΕπιμέλειαΚΟΥΡΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΟΤΕ ΑΝΤΕΡΣ. ΝΤΕ ΛΑ
Κωδικός Πολιτείας2300-5679
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΚωνσταντίνοςΚούκος

Κριτικές για το προϊόν

[29/10/2023] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ενδιαφέρον αστυνομικό μυθιστόρημα, ατμοσφαιρικό που διαβάζεται ευχάριστα και γρήγορα αν και κάποια σημεία μένουν στο τέλος αδιευκρίνιστα! Παρουσιάζονται τα μυστικά μιας μικρής κοινωνίας, τα συμφέροντα, κάποιες κρυφές ή περίεργες σχέσεις και οι ενοχές που τις συνοδεύουν, ενώ συνειδητοποιείς ότι οι συνέπειες του παρελθόντος είναι αναπόφευκτες για το μέλλον!
Ενδιαφέρουσα η πλοκή, πειστικοί οι χαρακτήρες, κλιμακούμενη η ένταση και το παζλ συμπληρώνεται αργά - αργά, στοιχείο το στοιχείο, και εσύ, φτάνοντας στο ανατρεπτικό φινάλε, οδηγείσαι στο συμπέρασμα ότι τελικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΛΙΘΟΣΤΡΑΤΟ
ΤΣΙΜΑ ΜΑΡΙΑ
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00
ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ (ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗΣ)
€40.00 €20.00
(-50%)
Κερδίζετε €20.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS